Business Finlandin innovaatioseteli tarjoaa nopean keinon testata innovaatiosi kestävyyttä ja tutkia sen markkinoita.

Innovaatioseteli on tarkoitettu innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Avustus on suurimmillaan 5000 euroa + alv. Pientä vetoapua antaa myös innovaatiosetelin maksatusmenettely, jossa palveluntuottaja laskuttaa suoraan Business Finlandia.

Osta innovaatiosetelillä asiantuntemusta

Business Finlandin verkkosivulla kerrotaan, että Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea. Miten Innovaatioseteli auttaa idean kehittämisessä?

Digitaalisissa palveluissa esimerkiksi palvelun suunnittelu tai käyttöliittymädemo ovat tällaisia rajattuja kokonaisuuksia, jotka sopivat laajuudeltaan Innovaatiosetelillä rahoitettaviksi.

Innovaatiosetelillä voi rahoittaa myös tuote- ja palvelustrategian kehittämistä. Tällaisia alkuvaiheen palveluita ovat esimerkiksi graafiset palvelut ja brändin luominen.

Kannattaa valita palveluntarjoaja, joka täydentää oman firmasi asiantuntemusta. Tällä tavalla saat Innovaatiosetelistä kaiken irti.

Varmista hyöty liiketoiminnallesi

Jos olet kiinnostunut Innovaatiosetelistä, ota yhteyttä meihin. Sovimme tapaamisen, jossa perehdymme tavoitteisiisi ja suunnitelmiisi. Varmistutaan, että ollaan kehittämässä ratkaisua, joka tulee tuottamaan tavoitellun hyödyn. Tapaamisen tuloksena saat kehityssuunnitelman Innovaatiosetelin hakemista varten. Emme laskuta siitä!

Kun sinulle myönnetään innovaatioseteli, tartumme välittömästi suunnitelman toteuttamiseen.

Business Finland on tuore globaalin kasvun kiihdyttämö, joka on muodostettu yhdistämällä Tekes ja Finpro.

Yksityiskohtaisempi kuvaus Innovaatiosetelistä ja sen myöntämisen kriteereistä täältä.