B.UP hyvinvointisovelluksen prototyyppi

Meillä oli ilo toteuttaa B.UP hyvinvointisovelluksen prototyyppi johon asiakkaamme sai tukea myös Business Finlandin innovaatiosetelistä. Kokonaisprojektissa luotiin B.UP sovelluksen yleisilme ja yksi itsensä kehittämiseen johtava tutkimusmatka pohdintatehtävineen.
B.UP Oy on henkilö- ja henkilöstövalmennusyritys joka on perustettu 2020.

MeKiwi on Business Finlandin hyväksymä palveluntuottaja. Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan kehitysprojekteja kunkin tarpeen mukaan sekä opastamme BF -innovaatiosetelirahoituksen haussa. Ota yhteyttä Jonnaan ja suunnitellaan sinun innovaatioprojektisi!

Lue koko referenssihttps://www.bupup.fi/
Katja Koskimies B.UP

B.UP OY

BupUP Oy:n toimitusjohtaja Katja Koskimies kertoo B.UP sovelluksesta ja yhteisestä projektistamme seuraavaa:

“Ideaa lähdimme toteuttamaan Katja Vainikaisen kanssa rakentaaksemme jotain uutta valmennusalalle. Halusimme yhdistää fiktion ja faktan luodaksemme ihmisille ympäristön, jossa itsensä kehittäminen tapahtuu turvallisesti irti arjesta, mutta työskentely perustuu tutkittuun käyttäytymistieteelliseen tietoon. Asiantuntevan tiimin kanssa on helppo kehittää uutta. MeKiwin osaaminen sovelluskehittämisessä ja graafisen ilmeen suunnittelussa on huippu luokkaa. Sovellusta tulemme hyödyntämään tulevaisuudessa henkilö- ja ryhmävalmennusten tukena sen lisäksi, että se on ladattavissa jokaisella APP sovelluskaupoista oman itsensä kehittämiseen.”

B.UP Katse eteen ja ylös. www.bupup.fi
Lisätiedot projektista Katja Koskimies: +358 50 3585 723