Sihteeriyhdistys ry

Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry on sihteerin ja assistentin tehtävässä toimivien valtakunnallinen voittoa tavoittelematon ammatillinen yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1960 ja jäseniä on tällä hetkellä noin 950 ympäri Suomen. Yhdistyksen tarkoituksena on sihteerien vuorovaikutuksen edistäminen sekä ammattipätevyyden ja -arvostuksen kohottaminen.

Lue koko referenssisihteeriyhdistys.fi/

Sari Ollikainen

Sihteeriyhdistys ry

”Sihteeriyhdistyksen verkkosivut uudistuivat viimeksi kuusi vuotta sitten. Sivuihin ei oltu uutenakaan kovin tyytyväisiä, joten ne lähtivät elämään omaa elämäänsä usean päivittäjän toimesta. Saimme jatkuvasti palautetta ulkopuolisilta, ettei sivuilta löydä helposti ydintietoja. Tämän vuoksi päätimme lähteä uudistamaan sivustoa, niin että se palvelee paremmin vierailijoita ja herättää positiivisia mielikuvia toiminnastamme. Halusimme lähteä sivujen suunnittelussa täysin puhtaalta pöydältä. Tavoitteenamme oli kirkastaa yhdistyksen ydintoimintaa ja tehdä jäseneksi liittyminen mahdollisimman helpoksi.

Päädyimme laittamaan LinkedIn -kyselyn Oulun alueen toimijoista, joista suositusten pohjalta valikoitui muutama. Vierailimme näissä yrityksissä ja tapaamisten pohjalta valitsimme toteuttajaksi MeKiwin. Koimme heti puhuvamme samaa kieltä ja heidän ymmärtävän hyvin tarpeemme ja yhdistyksen luonteen.

Yhteistyö sujui mutkattomasti koko projektin ajan. Heiltä oltiin kivan aktiivisia meidän suuntaan. Selkeä tavoite oli saada hyvät sivut aikaiseksi sovitussa ajassa. Projektin edetessä päätimme myös uudistaa yhdistyksemme logon sekä kuvamaailman Mekiwin ehdotusten mukaisesti.

Olemme tyytyväisiä uuteen tyylikkääseen ilmeeseemme ja selkeään verkkosivustoon. Ne viestivät nyt hyvin meitä ja ovat raikkaan selkeät sekä loogiset. Varsinkin ulkopuolisilta olemme saaneet erinomaista palautetta uudesta ilmeestä ja sivustosta.”