Terapeuttitalo

Terapeuttitalo on Pohjois-Suomalainen, matalan kynnyksen psykoterapia- ja mielenterveyspalveluihin erikoistunut keskus.

Loimme heidän kanssa yhteistyössä visuaalisen ilmeen, sekä toteutimme heille verkkosivut ja tilanvarausjärjestelmän tekemään heidän toiminnastaan notkeamman ja saavutettavamman.

Lue koko referenssiterapeuttitalo.com/

Ritva Huusko

Terapeuttitalo Oy

”Lähdimme etsimään toimivaa huonevarausjärjestelmää yrityksellemme. Tärkein vaatimus järjestelmälle oli käytön helppous. Sen tuli olla niin helppokäyttöinen, että kaikki käyttäjät oppisivat sitä hallinnoimaan helposti.

Päädyimme yhteistyöhön MeKiwen kanssa vähän sattumalta. Heiltä otettiin meihin yhteyttä muun tuotteen markkinoinnissa. Meillä ei ollut kuitenkaan siinä hetkessä tarvetta tarjotulle palvelulle. Suosin mielelläni paikallisia toimijoita ja kuultuani, että firma on Oululainen olin kiinnostunut kuulemaan voisiko MeKiwi auttaa tarvitsemamme järjestelmän toimittamisessa. Näin sovimme tapaamisen ja yhteistyö lähti liikkeelle mukavasti.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä palvelun laatuun ja saamiimme tuotteisiin. Kotisivujamme ovat kehuneet sekä muut alanne ammattilaiset että oman alamme yrittäjät ja asiakkaat. Suosittelen lämpimästi vastaavia palveluita tarvitseville yrityksille yhteistyökumppaniksi MeKiweä.”