MeKiwin uutiskirje 29.11.2016

Virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus ovat tempaisseet MeKiwin mukaansa. Uudet tekniikat, uudet mahdollisuudet, uudet visiot!

Samaan aikaan viimeistelemme kolmea hienoa hyötypeliä, jotka ovat menossa ensimmäisille käyttäjilleen.

BagTag Hunt – uudenlainen mobiilisovellus frisbeegolf-pelaajille

Julkaisimme blogikirjoituksessamme ennakkotietoja BagTag Hunt-sovelluksesta. Toivoimme saavamme julkaisun avulla lisää beta-vaiheen testaajia ja niin kyllä saimmekin. Kiinnostus BagTag Hunt-sovellusta kohtaan on ollut valtaisaa. Tätä sovellusta todella odotetaan. BagTag Hunt -mobiilisovellus julkaistaan keväällä 2017.

Yhteistyössä: frisbeegolfkauppa Powergrip.

BagTag Hunt on käteen sopiva apuväline frisbeegolfiin.
BagTag Hunt on käteen sopiva apuväline frisbeegolfiin.

Denny® The Tooth – virtuaalikaveri auttaa lapsia hoitamaan hampaita oikein

Denny® The Tooth opettaa pelaamisen ja Dennystä huolehtimisen kautta, kuinka hampaista huolehditaan oikein ja mikä on hyväksi hampaille. Denny The Tooth -sovellus julkaistaan joulukuussa 2016.

Sovelluksen beta-versio oli 40 lapsiperheen käytössä lokakuun ajan. Tulokset ovat erinomaisia. Osa tutkimukseen osallistuneista lapsiperheistä huomasi jo kuukauden mittaisen jakson aikana pysyviä positiivisia vaikutuksia lasten tottumuksissa ja asenteissa hammasterveyttä kohtaan.

Hetki Dennyn kanssa on mukava hetki
Hetki Dennyn kanssa on mukava hetki

Denny The Tooth on osa Ikoni Innovationsin Denny® Apps -tuoteperhettä. Sovellusten kehittämiseen liittyvää tutkimusta tehdään yhdessä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksen kanssa.

Tuottava Esimies – oppimissimulaatio edistää työhyvinvointia ja työn tuottavuutta

Tuottava Esimies on ensimmäinen esimiestyötä tukeva oppimissimulaatio. Ei ole ihme, että sitä kohtaan on paljon kiinnostusta. Viimeksi asiasta kirjoitti Taloussanomat.

“Peli mallintaa todellisuutta. Sen avulla pystyy näkemään, miten yrityksen tai oman työyhteisön tuottavuus paranee, kun esimies kuuntelee alaisiaan ja panostaa työhyvinvoinnin parantamiseen erilaisilla johtamiskäytänteillä.” Taloussanomat 13.11.2016

Esimiesten ja henkilöstöhallinnon käyttöön tarkoitettu simulaatiopeli Tuottava Esimies on jo ensimmäisillä asiakkailla. Tuottava Esimies -simulaation julkaisija PlayGain Oy järjestää myös esimiesvalmennuksia, jotka toteutetaan Tuottava Esimies -simulaatiopeliä käyttäen.

VR – virtuaalitodellisuus

Virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus tuovat uusia mahdollisuuksia monelle toimialalle. Viihdepelaamisen hauskuuttakaan ei silti pidä väheksyä. Haluamme lisätä yleistä tietoisuutta aiheesta ja siksi verkkosivuillamme on nyt tietopaketti virtuaalitodellisuudesta. Käyhän lukemassa!

Vielä ennen joulua verkkosivullemme tulee myös VR-minipeli VR Crasher. Peliä voi pelata selaimella tai laittaa virtuaalilasit päähän ja kokea pelin virtuaalisena  Myös yksinkertaisella tekniikalla toimivat cardboard-tyypin lasit käyvät tähän. Näin mahdollisimman moni pääsee kokeilemaan, mitä virtuaalipelaaminen on. Pelissä on tietenkin jouluinen teema. Ho ho ho!

Pyydä virtuaalilasit pukinkonttiin ja auta Petteriä keräämään lahjat rekeen.
Pyydä virtuaalilasit pukinkonttiin ja auta Petteriä keräämään lahjat rekeen.

Tekesin innovaatioseteli – mahtava tuki pienen yrityksen kehitykseen

Asiakkaiden muuttuvat tarpeet pitävät meidät valppaina. Näinä aikoina ajankohtainen asia on Tekesin innovaatioseteli. Tämä tuki pienen yrityksen kehittämiselle on saanut yrittäjät innostumaan, mikä on tuonut mukavaa kuhinaa myös MeKiwille. Tarvetta pienelle tietopaketillekin tuntui olevan, joten julkaisimme sellaisen blogissamme. Käyhän lukemassa!

Kiitos mielenkiinnostasi. Pysytään kuulolla!

Lämpimin terveisin, MeKiwi-tiimi