Tagien luominen ja niihin liittyminen on beta-vaiheessa maksutonta.

Odotetun frisbeegolf-sovellus BagTagHuntin beta-versiosta julkaistaan uusi päivitys. Päivitettyyn versioon on lisätty ominaisuuksia käyttäjien toivomuksesta.

Karttanäkymään on lisätty statuspalkki, joka näyttää, missä vaiheessa rataa peli on menossa. Siitä käy ilmi myös se, onko haasteita tai pelikutsuja vetämässä. Nyt BagTagHuntissa on myös mahdollisuus ladata oma profiilikuva sekä kuva omalle tagille.

Frisbeegolf-pelaajat ympäri Suomen ovat antaneet valtavan panoksen BagTagHunt-sovelluksen kehitykseen. Kiitos kaikille testaajille, teidän ansiosta sovelluksesta tulee paras mahdollinen!

Liity sinäkin beta-vaiheen testaajiin. Ota käyttöösi näppärä peliavustaja, joka tuo yllätyksellisyyttä ja kunnon kiritystä peliin!

Testaajat saavat käyttää ilmaiseksi myös sovelluksen Pro-versiota. Tagien luominen ja niihin liittyminen on myös maksutonta.

Perusteellisempaa tietoa BagTagHuntista ja tarina eräästä testauksesta luettavissa täältä.

Haluatko mukaan testaamaan BagTag Huntia? Ilmoittaudu tästä ja otamme sinuun yhteyttä pikimmiten! NÄHDÄÄN RADALLA!

3 replies
    • MeKiwi says:

      Hei! Pahoittelut kun emme heti huomanneet kommenttiasi. Ratoja on tällä hetkellä 61, mutta jos joku puuttuu, otamme mielellämme vastaan ilmoituksia ja lisäilemme.

      Vastaa

Jätä kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?
Jaa ajatuksesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *