Voimme auttaa muuttamaan nykyiset kotisivusi tai verkkokaupan juuri sellaiseksi kuin haluat.

Niin, onko tarpeessa himpun verran näyttävämmät, responsiiviset ja viimeisimpiä teknologioita hyödyntävät verkkosivut?

Saatat olla ihan oikeassa paikassa, meillä se onnistuu!

Voimme auttaa muuttamaan nykyiset kotisivusi tai verkkokaupan juuri sellaiseksi kuin haluat.

Ja ollaan tässä ihan klikkauksen päässä.

Pyydä yhteydenotto ja jutellaan lisää kotisivuista tai verkkokaupoista!

Tutustu henkilöstöömme

Hyvä tietää verkkosivuista ja verkkokaupoista

Hyödynnämme verkkosivujen alustana kaikkein suosituinta avoimen lähdekoodin ratkaisuja. Wordpress on yksi niistä ja se toimii alustana yli kolmanneksessa tämän päivän ratkaisuista kotisivuilla ja on räätälöitävissä moniin tarkoituksiin. Wordpress kehittyy jatkuvasti ja sen taustalla toimii aktiivinen kehittäjäyhteisö.
WordPress on myös siitä hyvä ratkaisu, että sen avulla onnistuu helposti ja nopeasti usein muuttuvan sisällön ylläpito, kuten perinteisille verkkokaupoille tutut tuotepäivitykset tai ihan vain perinteisen uutisoinnit, bloggaukset ja sen sellaiset.

Käyttöliittymä ja käyttäjäkokemus kuuluvat yhteen.

Käyttöliittymä on niin kuin kahva verkkokaupan ovessa. Käyttäjän kokemus käyttöliittymästä vaikuttaa suoraan hänen halukkuuteensa käyttää palvelua.

Ensiluokkaisen käyttöliittymän saavuttamiseksi pannaan koko MeKiwi-tiimin asiantuntemus peliin ja tavoitteena on auttaa sinun yrityksesi digiloikan tekemisessä. Sen ei tarvitse olla pelottavaa ja se voi olla todella palkitsevaa.

Kun hankit meiltä kotisivut yrityksellesi, saat palvelua avaimet käteen -periaatteella.

Asennamme sivustosi valmiiksi palvelimelle, hankimme sopivan verkko-osoitteen (eli www-osoitteen) sekä huolehdimme halutessasi jatkuvasta ylläpidosta ja päivityksistä puolestasi.

Web-hotellissamme verkkosivut pysyvät toiminnassa vakaasti ja varmasti. Näin et joudu kuluttamaan omaa kallisarvoista aikaasi verkkosivujen kanssa, vaan me hoidamme aivan kaiken – myös haluamasi päivitykset ja muutokset onnistuvat myöhemmin samalla periaatteella.

Hyvin suunniteltu verkkokauppa ohjaa asiakkaan ostoprosessin etenemistä. Tuotamme verkkokaupan WooCommerce tai React -alustalla suunnitellen aina räätälöidyn palvelun joka auttaa kasvattamaan juuri sinun liiketoimintaa.

Tutustu viimeisimpiin web-projekteihin


Tutustu palveluihin


Ideoita yhteistyölle?
Ota yhteyttä!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.