Erottuvat ja toimivat kotisivut meiltä

Suunnittelemme ja toteutamme päivittäin mieleenpainuvia kotisivuja sekä verkkopalveluita. Taitavat graafikkomme loihtivat taatusti visuaalisesti mehukkaat ulkoasut. Palvelusi erottuu varmasti, olipa kotisivusi sisällöltään suppea, tai sitten laaja verkkopalvelu monipuolisilla toiminnoilla varustettuna.

Osallistamme jo suunnitteluvaiheessa myös koodarit projektiin, jotta tekninen valmius pystytään takaamaan viimeistä piirtoa myöten. Responsiivisuus on meille arkipäivää. Sivusi tulevat toimimaan niin läppärin kuin älypuhelimenkin ruudulla.

Selaa referenssejäTutustu tekijöihimme

Hyvä tietää verkkosivuista ja verkkokaupoista

Kotisivut, verkkokaupat, ajanvarausjärjestelmät, lipunvarausjärjestelmät, blogit – meiltä saat tämän kaiken viimeisen päälle huolellisesti toteutettuna.

Kotisivutoteutuksissa luotamme maailman suosituimpaan avoimen lähdekoodin ratkaisuun. Käytämme pääsääntöisesti kotisivualustana WordPressiä, joka taipuu moneen eri tarpeeseen. Se mahdollistaa laajojenkin sivustojen räätälöinnin lisäksi toimivat verkkokaupparatkaisut.

Meiltä onnistuu myös eri järjestelmien integroinnit WordPress -sivustoihin.  WordPress on myös siitä hyvä ratkaisu, että sen avulla sinun on vaivatonta tehdä itse pieniä päivityksiä usein muuttavalle sisällölle, kuten vaikkapa ruokalistoille tai ajankohtaisille uutisille.

Käyttöliittymä ja käyttäjäkokemus kuuluvat yhteen. Käyttöliittymä on niin kuin kahva verkkokaupan ovessa. Käyttäjän kokemus käyttöliittymästä vaikuttaa suoraan hänen halukkuuteensa käyttää palvelua. Käyttöliittymän on myös tuettava palveluntarjoajan brändiä. Niinpä ensiluokkaisen käyttöliittymän saavuttamiseksi pannaan koko MeKiwi-tiimin asiantuntemus peliin. Viimeisen sanan sanoo käyttöliittymää testaava asiakas.

Kun hankit meiltä kotisivut yritykselle, saat palvelua avaimet käteen -periaatteella. Asennamme sivustosi valmiiksi palvelimelle, hankimme sopivan verkko-osoitteen (eli www-osoitteen) sekä huolehdimme jatkuvasta ylläpidosta ja päivityksistä puolestasi. Web-hotellissamme verkkosivut pysyvät toiminnassa vakaasti ja varmasti. Näin et joudu kuluttamaan omaa kallisarvoista aikaasi verkkosivujen kanssa, vaan me hoidamme aivan kaiken – myös haluamasi päivitykset ja muutokset onnistuvat myöhemmin samalla periaatteella.

Tutustu viimeisimpiin web-projekteihin


Tutustu palveluihin


Ideoita yhteistyölle?
Ota yhteyttä!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.