Sami Sanchez

Sami Sanchez, Marysol Viajes

Case Mar y Sol

Marysol Matkat on suomalainen matkatoimisto Espanjan Torreviejassa. MeKiwi toteutti projektissa uudelle yritykselle brändisuunnittelun, logon ja kotisivut WordPress alustalle.

Lue koko referenssimarysol.fi
Sami Sanchez

Sami Sanchez

Toimitusjohtaja, Marysol Viajes

”Yhteistyö lähti siitä käyntiin, että otin MeKiwiin verkkosivujen kautta yhteyttä teemalla, että ex-oululainen haluaa suomenkieliset uudet nettisivut Espanjaan. Halusin sivujen kautta saada lisää näkyvyyttä, informatiivisuutta ja uskottavuutta vasta perustetulle yrityksellemme ja sitähän saatiin. Oululaiset ei petä koskaan. 1-2. vaiheiden (1.brändäys ja 2. sivuston toteutus) aikataulu oli n. 2kk ja parilla verkkopalaverilla ja -koulutuksella selvittiin. Projektissa jäi itsellenikin hommaa tekstien ja kuvien kanssa sekä käännöstyöt englanniksi ja espanjaksi ovat vielä kesken. Seuraavissa vaiheissa 3-4. olisi tarkoitus laajentaa palvelutarjontaa ja luoda asiakkaille varaus- ja maksumahdollisuus suoraan sivuilta.

Suosittelen lämmöllä tätä oululaista yritystä. Asiat tapahtuvat kuten sovitaan ”mailaa liikaa puristamatta” ja erilaiset ideat matkan varrellakin otettiin huomioon joustavasti. Olen todella tyytyväinen yhteistyöhön MeKiwin kanssa sekä sivustomme marysol.fi:n visuaaliseen ilmeeseen ja tekniseen toimivuuteen. Saimme juuri sitä mitä kaipasimmekin. Myös ulkopuolelta tullut palaute on ollut erittäin positiivista.”


Minna Huuhka

Minna Huuhka, Granlund oy

Case Granlund

MeKiwi toteutti Granlundille Dubai Expo 2020 messuille Finland paviljonkiin kiinteistöjohtamisen pelin. Expo järjestetään 1.10.21-31.3.22 välisenä aikana jolloin messuille odotetaan 25 miljoonaa kävijää. Peli on interaktiivinen lyhyt kokemus kiinteistöjohtajan roolista jossa tulee hallita laajasti taitoja jotka vaikuttavat kiinteistöjen sekä niiden käyttäjien hyvinvointiin ja myös ympäristöön.

Lue koko referenssiwww.granlundgroup.com
Minna Huuhka

Minna Huuhka

Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Granlund

”Kiitos, olette huippuja! Asiakaspalvelu oli oikein hyvää, mutta yhdessä kohtaa projektia oltaisiin toivottu enemmän johdatusta, että olisitte vielä vahvemmin johtaneet pelin kehitystä teidän asiantuntemuksellanne. Yhteistyö sujui hyvin ja saimme hyvin sovittua aikataulut yhteen, ja olitte todella joustavia, kun loppua kohden tuli viimeistelyssä jumppaamista. Olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen ja pelin visuaalisuuteen. Suosittelemme MeKiwiä myös muille yrityksille.”


Lea Tornberg

Lea Tornberg, Coulu Systems Oy

Case Coulu Systems Oy - LeaDo

MeKiwi toteutti LeaDo -ohjelmiston, joka on ensimmäinen kokonaisvaltaisesti uuteen opetussuunnitelmaan (OPS) pohjaava skaalautuva ratkaisu opettajien tueksi.

Lue koko referenssihttps://www.leado.fi/fi/
Lea Tornberg

Lea Tornberg

Toimitusjohtaja, Coulu Systems Oy

“Ihan alusta asti olen kokenut ja koko meidän oma tiimi on antanut palautta, että yhteistyö MeKiwin kanssa on todella innostavaa ja vaivatonta ja meidän omaa osaamista eteenpäinvievää. On ollut huikea kokemus siitä, että ollaan samaa tiimiä. LeaDo sovelluksen kehittämistä on ollut helppoa, levollista ja luottavaista työstää kun ennakkosuunnitelmat on pitänyt ja viestintä on ollut avointa.

Ehdottomasti suosittelen muillekin, ja olenkin jo suositellut, MeKiwin palveluja.”


Katja Koskimies B.UP

Katja Koskimies, B.UP OY

B.UP hyvinvointisovelluksen prototyyppi

Meillä oli ilo toteuttaa B.UP hyvinvointisovelluksen prototyyppi johon asiakkaamme sai tukea myös Business Finlandin innovaatiosetelistä. Kokonaisprojektissa luotiin B.UP sovelluksen yleisilme ja yksi itsensä kehittämiseen johtava tutkimusmatka pohdintatehtävineen.
B.UP Oy on henkilö- ja henkilöstövalmennusyritys joka on perustettu 2020.

MeKiwi on Business Finlandin hyväksymä palveluntuottaja. Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan kehitysprojekteja kunkin tarpeen mukaan sekä opastamme BF -innovaatiosetelirahoituksen haussa. Ota yhteyttä Jonnaan ja suunnitellaan sinun innovaatioprojektisi!

Lue koko referenssihttps://www.bupup.fi/
Katja Koskimies B.UP

B.UP OY

BupUP Oy:n toimitusjohtaja Katja Koskimies kertoo B.UP sovelluksesta ja yhteisestä projektistamme seuraavaa:

“Ideaa lähdimme toteuttamaan Katja Vainikaisen kanssa rakentaaksemme jotain uutta valmennusalalle. Halusimme yhdistää fiktion ja faktan luodaksemme ihmisille ympäristön, jossa itsensä kehittäminen tapahtuu turvallisesti irti arjesta, mutta työskentely perustuu tutkittuun käyttäytymistieteelliseen tietoon. Asiantuntevan tiimin kanssa on helppo kehittää uutta. MeKiwin osaaminen sovelluskehittämisessä ja graafisen ilmeen suunnittelussa on huippu luokkaa. Sovellusta tulemme hyödyntämään tulevaisuudessa henkilö- ja ryhmävalmennusten tukena sen lisäksi, että se on ladattavissa jokaisella APP sovelluskaupoista oman itsensä kehittämiseen.”

B.UP Katse eteen ja ylös. www.bupup.fi
Lisätiedot projektista Katja Koskimies: +358 50 3585 723