No mutta! Suutarin lapsilla on sittenkin kengät

Aika ajoin on syytä palvelun tarjoajankin vähän vilkaista, että pitäisiköhän kehittää omia sivustoja paremmaksi. Edellisestä kerrasta olikin jo kulahtanut sopivasti useampi vuosi, joten johan se oli korkein aikakin.

Sivukartta pistettiin täysin uusiksi ja samalla tuotiin paljon lisää sisältöä asiakkaille selattavaksi, kuten esimerkiksi referenssit ja henkilöstö kuvauksineen. Myöskin blogi koki muodonmuutoksen ja tottelee nykyään nimeä MeKiwi uutiset. Navigoinnista tehtiin mahdollisimman suoraviivaista ja haetun asian löytämisestä niin helppoa kuin se vain voi tässä maailmassa olla mahdollista. Lisäksi otimme paremmin huomioon saavutettavuuden ja hieroimme visuaalista ilmettä muutenkin.

Toivottavasti pidätte lopputuloksesta!

Kaipaako teidänkin yrityksenne kotisivut faceliftiä?

Tutustu kotisivupalveluihimme

Projektia tekemässä

Case MeKiwi.org

Uudistimme omat kotisivumme vuoden 2020 kunniaksi! Aika ajoin on syytä palvelun tarjoajankin vähän vilkaista, että pitäisiköhän kehittää omia sivustoja paremmaksi. Edellisestä kerrasta olikin jo kulahtanut sopivasti useampi vuosi, joten johan se oli korkein aikakin.

Case Hyllyapuri

Apteekkien hyllyttäjiä varten kehitetty selainpeli, missä tarkoituksena on saavuttaa optimaalinen hyllytys markkinaosuuksien pohjalta.

Case Villa Kauppila

Wordpressillä toteutetut valoisat kotisivut Iiläiselle aamiaismajoitusta, kokouksia, juhlia, sekä pitopalveluita tarjoavalle yritykselle.

Case Vesiensuojelu

Suomen Vesiensuojeluyhdistysten Liitto ry edustaa alueellisia vesiensuojeluyhdistyksiä yhteisissä asioissa suhteessa valtionvaltaan ja muihin julkisiin yhteisöihin.

Case Focaria

Focaria on automatisoitu tilaus- ja laskutusjärjestelmä joka säästää arvokasta aikaa, sekä vapauttaa resursseja enemmän tärkeisiin asioihin hektisessä pitopalvelumaailmassa.

Case KameOn

Toteutimme pohjoisen esports skenen KameOn:in kotisivut, sekä suunnittelimme heille graafisen ilmeen.

Case Art Pulse

Spawn and combine shapes, colors, and freehand painting to sync them seamlessly into the background music.

Case Cave Digger

Cave Digger is a mining adventure game, which takes place in a small town of an alternative Western universe full of mystery, dark humor and full of experimental tools for the brave miners!

Case Matto Nurminen

Matto Nurminen on laadukkaisiin tuotteisiin ja huippuluokan asiakaspalveluun erikoistunut sisustusliike Oulussa. Viime vuosien aikana toiminta on kasvanut merkittävästi ja kattaa nykyisin lähes kaikkea sisustamisessa suunnittelusta ammattitaitoiseen asennukseen.

Case HML ry

Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto ry. on alan yrittäjien valtakunnallinen toimialajärjestö. Liiton tehtävänä on lisätä yrittäjien yhteistoimintaa ja kehittää maamme hedelmän- ja marjanviljelyä sekä huolehtia yleisten tuotantoedellytysten säilymisestä.