Minna Huuhka

Minna Huuhka, Granlund oy

Case Granlund

MeKiwi toteutti Granlundille Dubai Expo 2020 messuille Finland paviljonkiin kiinteistöjohtamisen pelin. Expo järjestetään 1.10.21-31.3.22 välisenä aikana jolloin messuille odotetaan 25 miljoonaa kävijää. Peli on interaktiivinen lyhyt kokemus kiinteistöjohtajan roolista jossa tulee hallita laajasti taitoja jotka vaikuttavat kiinteistöjen sekä niiden käyttäjien hyvinvointiin ja myös ympäristöön.

Lue koko referenssiwww.granlundgroup.com
Minna Huuhka

Minna Huuhka

Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Granlund

”Kiitos, olette huippuja! Asiakaspalvelu oli oikein hyvää, mutta yhdessä kohtaa projektia oltaisiin toivottu enemmän johdatusta, että olisitte vielä vahvemmin johtaneet pelin kehitystä teidän asiantuntemuksellanne. Yhteistyö sujui hyvin ja saimme hyvin sovittua aikataulut yhteen, ja olitte todella joustavia, kun loppua kohden tuli viimeistelyssä jumppaamista. Olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen ja pelin visuaalisuuteen. Suosittelemme MeKiwiä myös muille yrityksille.”


Heikki Knuutila, Taklab

Taklab -Tampereen asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Taklab -Tampereen asbesti- ja kuitulaboratorio Oy- on kotimainen perheyritys, joka tekee laboratorioissansa monipuolisesti asbesti ja haitta-aineanalyyseja sekä mikrobiologisia asumisterveydellisiä tutkimuksia Tampereella, Helsingissä ja Jyväskylässä.

MeKiwi uudisti Taklabin brändin, visuaalisen ilmeen ja kotisivut sekä rakensi kokonaan uuden tilausjärjestelmän joka toimii verkossa ja mobiilisovelluksena. Kotisivut rakennettiin WordPress -alustalle johon Taklabin on helppo tehdä itse teksti- ja kuvamuutoksia ja lisäyksiä. Tilausjärjestelmä rakennettiin React-websovelluksena sekä React Native sovelluksena iOS ja Android käyttöjärjestelmille.

Lue koko referenssitaklab.fi

Heikki Knuutila

Taklab

Taklabin Tuotantopäällikkö Heikki Knuutila kertoo yhteistyöprojektistamme:

“Lähdimme etsimään toimiaa, joka saisi tuotua omat sivumme tälle vuosituhannelle ja, että sama toimia kykenisi tekemään meille myös tilausjärjestelmän sekä järjestelmälle puhelinsovelluksen.

Yhteistyö MeKiwin kanssa oli aina erittäin ystävällistä ja hyvähenkistä!
Molemmista, kotisivuista ja tilausjärjestelmästä, tuli hyvät ja vastaan tulleet muutamat pienet bugit korjattiin nopeasti. Suosittelen MeKiwiä!”

Taklabin uutta selkeää ilmettä pääsee ihailemaan täällä: https://www.taklab.fi/

Ota yhteyttä MeKiwin Jonnaan jos teidän yrityksen digitaaliset palvelut tarvitsevat päivitystä tai haluatte automatisoida esim. nykyisiä tilausprosesseja.