Oskari Autti, oxxu Oy

Oskari Autti, Oxxu Oy

Oxxu Oy Holomonsters

MeKiwi toteutti Oxxu Oy:lle Holomonsters -pelin teknisen toteutuksen sisältäen esim. pelimekaniikkojen toteutuksen QR- ja viivakoodien pelillistämiseksi. Toteutimme myös Holomons verkkosivuston ja verkkokaupan.

Lue koko referenssihttps://holomons.com/
Oskari Autti, oxxu Oy

Oskari Autti

Oxxu Oy

“Oxxu Oy on Oululainen Start-up yritys, joka on Holomonsters peli-ja lelu brändin takana.

Holomonsters hologrammipelin ensimmäinen versio toteutettiin yhteistyössä MeKiwin kanssa ja yhteistyö on sujunut hyvin läpi projektin. Mekiwi lähti innokkaasti mukaan toteuttamaan täysin
uudenlaista hologrammi-illuusioita hyödyntävää peliä ja oli avuksi jo suunnittelu vaiheessa.

Verrattuna tavalliseen 2D-mobiilipeliin Holomonsters pelissä oli paljon huomioitavaa, jotta hologrammi efekti ja pelattavuus saatiin yhdistettyä toimivaksi paketiksi. Mielestäni Holomonsters pelin ensimmäisessä vaiheessa onnistuttiin hyvin ja toivottavasti pääsemme pian jatkokehittämään peliä eteenpäin!

Mekiwi toteutti myös holomons.com verkkokaupan rakentamisen tyylikkäästi.”


Heikki Knuutila, Taklab

Taklab -Tampereen asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Taklab -Tampereen asbesti- ja kuitulaboratorio Oy- on kotimainen perheyritys, joka tekee laboratorioissansa monipuolisesti asbesti ja haitta-aineanalyyseja sekä mikrobiologisia asumisterveydellisiä tutkimuksia Tampereella, Helsingissä ja Jyväskylässä.

MeKiwi uudisti Taklabin brändin, visuaalisen ilmeen ja kotisivut sekä rakensi kokonaan uuden tilausjärjestelmän joka toimii verkossa ja mobiilisovelluksena. Kotisivut rakennettiin WordPress -alustalle johon Taklabin on helppo tehdä itse teksti- ja kuvamuutoksia ja lisäyksiä. Tilausjärjestelmä rakennettiin React-websovelluksena sekä React Native sovelluksena iOS ja Android käyttöjärjestelmille.

Lue koko referenssitaklab.fi

Heikki Knuutila

Taklab

Taklabin Tuotantopäällikkö Heikki Knuutila kertoo yhteistyöprojektistamme:

“Lähdimme etsimään toimiaa, joka saisi tuotua omat sivumme tälle vuosituhannelle ja, että sama toimia kykenisi tekemään meille myös tilausjärjestelmän sekä järjestelmälle puhelinsovelluksen.

Yhteistyö MeKiwin kanssa oli aina erittäin ystävällistä ja hyvähenkistä!
Molemmista, kotisivuista ja tilausjärjestelmästä, tuli hyvät ja vastaan tulleet muutamat pienet bugit korjattiin nopeasti. Suosittelen MeKiwiä!”

Taklabin uutta selkeää ilmettä pääsee ihailemaan täällä: https://www.taklab.fi/

Ota yhteyttä MeKiwin Jonnaan jos teidän yrityksen digitaaliset palvelut tarvitsevat päivitystä tai haluatte automatisoida esim. nykyisiä tilausprosesseja.