Lea Tornberg

Lea Tornberg, Coulu Systems Oy

Case Coulu Systems Oy - LeaDo

MeKiwi toteutti LeaDo -ohjelmiston, joka on ensimmäinen kokonaisvaltaisesti uuteen opetussuunnitelmaan (OPS) pohjaava skaalautuva ratkaisu opettajien tueksi.

Lue koko referenssihttps://www.leado.fi/fi/
Lea Tornberg

Lea Tornberg

Toimitusjohtaja, Coulu Systems Oy

“Ihan alusta asti olen kokenut ja koko meidän oma tiimi on antanut palautta, että yhteistyö MeKiwin kanssa on todella innostavaa ja vaivatonta ja meidän omaa osaamista eteenpäinvievää. On ollut huikea kokemus siitä, että ollaan samaa tiimiä. LeaDo sovelluksen kehittämistä on ollut helppoa, levollista ja luottavaista työstää kun ennakkosuunnitelmat on pitänyt ja viestintä on ollut avointa.

Ehdottomasti suosittelen muillekin, ja olenkin jo suositellut, MeKiwin palveluja.”


Heikki Knuutila, Taklab

Taklab -Tampereen asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Taklab -Tampereen asbesti- ja kuitulaboratorio Oy- on kotimainen perheyritys, joka tekee laboratorioissansa monipuolisesti asbesti ja haitta-aineanalyyseja sekä mikrobiologisia asumisterveydellisiä tutkimuksia Tampereella, Helsingissä ja Jyväskylässä.

MeKiwi uudisti Taklabin brändin, visuaalisen ilmeen ja kotisivut sekä rakensi kokonaan uuden tilausjärjestelmän joka toimii verkossa ja mobiilisovelluksena. Kotisivut rakennettiin WordPress -alustalle johon Taklabin on helppo tehdä itse teksti- ja kuvamuutoksia ja lisäyksiä. Tilausjärjestelmä rakennettiin React-websovelluksena sekä React Native sovelluksena iOS ja Android käyttöjärjestelmille.

Lue koko referenssitaklab.fi

Heikki Knuutila

Taklab

Taklabin Tuotantopäällikkö Heikki Knuutila kertoo yhteistyöprojektistamme:

“Lähdimme etsimään toimiaa, joka saisi tuotua omat sivumme tälle vuosituhannelle ja, että sama toimia kykenisi tekemään meille myös tilausjärjestelmän sekä järjestelmälle puhelinsovelluksen.

Yhteistyö MeKiwin kanssa oli aina erittäin ystävällistä ja hyvähenkistä!
Molemmista, kotisivuista ja tilausjärjestelmästä, tuli hyvät ja vastaan tulleet muutamat pienet bugit korjattiin nopeasti. Suosittelen MeKiwiä!”

Taklabin uutta selkeää ilmettä pääsee ihailemaan täällä: https://www.taklab.fi/

Ota yhteyttä MeKiwin Jonnaan jos teidän yrityksen digitaaliset palvelut tarvitsevat päivitystä tai haluatte automatisoida esim. nykyisiä tilausprosesseja.