MeKiwin uutiskirje


Selaa julkaisuja


AR jouluikkuna

Lisätyn todellisuuden jouluikkuna

MeKiwi loi yhteistyössä Oulun kaupungin ja Oulun Kauppakamarin kanssa Tiernapoika-teemalla varustetun lisätyn todellisuuden (AR) kokemuksen Oulun keskustassa,

Lue lisää

tietoturvan perusteet

Tietoturvan perusteet

Tietoturvan tärkein tavoite on suojella laitteita sekä informaatiota luvattomilta käyttäjiltä. Tietoturva on laaja käsite ja koskee meitä jokaista, kokosimme siis uusimpaan blogiimme lyhyesti tietoturvan perusasioita.

Lue lisää

VR-teknologia kommunikaation välineenä

Virtuaalitodellisuus on aina ollut mielenkiintoinen teknologia, jolla on ainutlaatuinen potentiaali monista syistä, mutta etätyön tarpeet ja "metaverse" ovat luultavasti kaksi tärkeintä syytä, miksi VR on nyt tärkeä osa viestintää.

Lue lisää

Riikka Kilpeläinen

MeKiwin AR/VR Projektipäällikkö Riikka Kilpeläisen haastattelu – Miten Riikka päätyi teknologia-alalle

Juhlistimme 12. lokakuuta Ada Lovelacea ja kaikkia naisten saavutuksia tieteen ja teknologian alalla. Haastattelimme tämän merkkipäivän kunniaksi meidän AR/VR projektipäällikköämme Riikka Kilpeläistä.

Lue lisää

SEO trendit 2021

SEO trendit 2021

Vaatteissa ja sekä nettisivuissa voidaan seurata tiettyjä trendejä, tällä kertaa keskitymme kuitenkin nettisivuihin ja vielä tarkemmin sivuston hakukoneoptimoinnin (SEO) vuoden 2021 trendeihin.

Lue lisää

vaatimusmäärittely

Palvelumuotoilu ja vaatimusmäärittely pähkinänkuoressa

Mitä on palvelumuotoilu ja mistä vaatimusmäärittely koostuu? Kokosimme lyhyesti yhteen mistä näissä kahdessa on kyse. MeKiwi on myös ollut mukana monessa palvelumuotoilu- ja vaatimusmäärittelyprojektissa, voimme auttaa yrityksesi uuden tuotteen tai palvelun kehittämisessä tai vastaavasti auttaa hiomaan olemassa olevaa palvelua paremmaksi.

Lue lisää

xr nation

XR Nationin Joh Orengon haastattelu

XR Nation on Pohjoismaiden tärkein ja suurin ekosysteemi yrityksiä jotka toimivat virtuaalitodellisuus ja laajennetun todellisuuden toimialoilla (XR). Haastattelimme Johia kuullaksemme, millainen on laajennetun todellisuuden tilanne Suomessa ja ulkomailla.

Lue lisää

verkkosivujen suunnittelu trendit

Verkkosivujen suunnittelu – vuoden 2021 trendit

Verkkosivujen suunnittelu on asia johon jokaisen yrityksen kannattaa panostaa. Verkkosivuston tarkoitus kuitenkin on houkutella kävijöitä ja generoida mahdollisimman laadukkaita liidejä yritykselle. Kokosimme yhteen muutamia verkkosivujen suunnittelu trendejä (web-trendit) vuodelle 2021.

Lue lisää

Oululainen teknologiayritys MeKiwi esittelee uutta VR-teknologiaa – ensimmäinen käyttökohde simuloi Talvisotaa

MeKiwi on luonut täysin immersiivisen Suomen Talvisodan VR-kokemuksen, joka kulkee nimellä “Operaatio Suentassu”. Tämän kokemuksen avulla voidaan elää uudelleen historian tapahtumat ja tuntea olevansa fyysisesti siellä. Taustalla olevaa teknologiaa voidaan soveltaa esimerkiksi opetuksessa tai erilaisten kokemusten luomisessa.

Lue lisää

Kiihdytä yrityksen kasvua innovaatiosetelillä

Business Finlandin innovaatioseteli tarjoaa nopean keinon testata innovaatiosi kestävyyttä ja tutkia sen markkinoita.
Innovaatioseteli on tarkoitettu innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Avustuksen määrä on 5000 euroa 100% ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä.

Lue lisää

Pysy inspiroituneena ja motivoituneena työssä asettamalla tavoitteita

Kuinka pysyä inspiroituneena ja motivoituneena työssä

Kuinka pysyä inspiroituneena ja motivoituneena työssä? Työelämässä kaikki ei aina ole ruusuilla tanssimista, töissä tulee olemaan vaikeita ja turhauttavia tilanteita, joiden läpikäyntiin tarvitaan ylimääräistä motivaatiota. Satunnainen turhautuminen työhön on normaalia ja osa elämää. Lue meidän vinkkimme jos sinusta tuntuu, että tarvitset vähän ylimääräistä inspiraatiota ja työmotivaatiota.

Lue lisää

Uutiskirje

Kuinka luoda menestyvä uutiskirje

Millainen on menestyvä uutiskirje? Kun ajattelet sanaa uutiskirje, mikä on ensimmäinen asia, joka tulee mieleesi? Ponnahdusikkunat nettisivuilla tai sähköpostit täynnä päivittäisiä uutiskirjeitä, joissa kaikissa on sama otsikko? Kyllä, on turvallista sanoa, että kaikki eivät välttämättä pidä uutiskirjeistä, mutta niitä on silti olemassa, koska kysyntää riittää niille, jotka pystyvät erottumaan toisista. Kyllä meressä kaloja riittää, mutta haluat varmistaa, että juuri sinut ongitaan ylös. Siksi halusimme sukeltaa hieman syvemmälle ja selvittää, mikä saa uutiskirjeet menestymään paremmin.

Lue lisää

Ensiluokkaisen asiakaspalvelun tunnusmerkit

Ilman asiakkaita ei ole liiketoimintaa ja hyvien suhteiden ylläpitäminen asiakkaiden kanssa on elintärkeää jokaiselle yritykselle. Word-of-mouth eli sanallisesti leviävää mainontaa ei pidä aliarvioida, se lisää brändisi tunnettavuutta hyvässä ja huonossa. Yrityksen brändi rakentuu siitä, miten asiakkaat näkevät yrityksen, ei siitä miten yritys itse näkee itsensä. Joten on tärkeää pyrkiä tarjoamaan mahdollisimman kattava ja hyvä asiakaskokemus.

Lue lisää

Mitä tarkoittaa lisätty todellisuus (Augmented Reality, AR) ja millainen on AR-kokemus?

Jos tuntuu, että et ole saanut vielä jutun "AR" juonesta kiinni, ei syytä huoleen. Me kokosimme tiiviin ja avartavan selityksen siitä, mitä on lisätty todellisuus (AR), miten se toimii ja kuinka se eroaa virtuaalitodellisuudesta (VR); ja ennen kaikkea, miten yrityksesi tai koulusi voivat hyötyä AR-teknologiasta!

Lue lisää

3 vinkkia stressin vahentamiseen-seka-tyon-ja-vapaa ajan tasapainottamiseen

3 vinkkiä stressin vähentämiseen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen

Työn ja vapaa-ajan tasapainottaminen kuulostaa yksinkertaiselta, mutta silti monet meistä kamppailevat liian usein stressin kanssa, joka voitaisiin välttää, jos vain muistamme huolehtia itsestämme. Nappaa kahvikuppi kaveriksi ja käy läpi listatut vinkit työn ja vapaa-ajan tasapainottamisen aloittamiseksi.

Lue lisää

Parhaat vinkit sisäiseen viestintään harjoittelijan näkökulmasta

Työskentelen tällä hetkellä myynnin ja markkinoinnin harjoittelijana MeKiwillä ja toimin vierailevana kirjoittajana tämänkertaisessa MeKiwin blogissa. Tämä artikkeli on puolivälikatsaus ja keskityn enimmäkseen vain yrityksen sisäiseen kommunikaatioon harjoittelijan näkökulmasta.

Lue lisää

Yrityksesi kehittäminen pelillistämisen avulla

Pelillistämisessä pelien kaltaisia elementtejä lisätään ei-pelillisiin toimintoihin. Tarkoitus ei ole siis viihteellistämisessä, vaan niin sanotun peliajattelun käyttämisessä käyttäjän motivoimiseen, oppimisen ja ongelmanratkaisun tueksi. Tärkeä valtti pelillistämisessä on käyttäjän saama välitön palaute omasta toiminnasta, esimerkkinä hyvinvointisovellukset, jotka kertovat oletko nukkunut tai liikkunut riittävästi.

Lue lisää

Kikkoja Etäkonferensseihin

Yhteysongelmat ja ruudun tuijottaminen voi tuntua puuduttavalta ja mieli eksyy helposti uutisten tai somen selailuun laskien osallistumisen tehokkuutta. Päätimme jakaa teille muutamia kikkoja, joilla VR Asiakkuuspäällikkömme Aatu Numminen ottaa kaiken irti tästä uudesta tavasta verkostoitua.

Lue lisää

Etkö päässyt paikalle Virtual Reality Nordic 2020 tapahtumaan – tässä kooste päivän annista

MeKiwi Oy:n järjestämä Virtual Reality Nordic 2020 -tapahtuma keräsi Ouluun lähes sataviisikymmentä VR-teknologian mahdollisuuksista kiinnostunutta yrityselämän edustajaa sekä joukon alan asiantuntijoita.

Lue lisää

Innovaatiot luodaan yhdessä

MeKiwi otti osaa marraskuussa Nepalin Pokharassa järjestettyyn Innovation Bootcamp -tapahtumaan, jonka tarkoituksena oli tuottaa uusia innovaatioita paikallisiin tarpeisiin.

Lue lisää

Yhden tuotteen myynti on toisen alku

Hyvän digitaalisen tuotteen kehittämisessä on monia osapuolia. Käyttäjätestausten järjestäminen ja käyttäjätiedon kerääminen ovat suuria työvaiheita jotka kannattaa hoitaa kunnolla. Tässäkin hyvät verkostot auttavat.

Lue lisää

Yhteistyöllä paras kokonaisuus osaamista

Yritysten välinen yhteistyö antaa mahdollisuuden rakentaa jokaiseen projektiin tiimi, joka parhaiten pystyy vastaamaan asiakkaan tarpeeseen. Tämä luo hyvät edellytykset oppimiselle ja turvaa tulevaisuuden toimintaedellytyksiä. Myös projektien kannattavuus paranee.

Lue lisää

Verkkopalveluiden saavutettavuus – mitä se tarkoittaa?

Oletko koskaan vieraillut verkkosivustolla, joka on sekava, vaikeasti hahmotettava ja hankala käyttää? Edellä kuvatun kaltaiset sivut ovat saavutettavuuden näkökulmasta huonosti suunnitellut ja toteutetut.

Lue lisää

Yhteistyöllä parempia innovaatioita

Yhteistyö tuottaa parempia innovaatioita. Varsinkin teknologinen yhteistyö lisää pienen yrityksen onnistumisen mahdollisuuksia. Silti, joidenkin tutkimusten mukaan pienet yritykset tekevät vähemmän innovaatioyhteistyötä kuin suuret yritykset. Alkavassa kolmen blogin sarjassa kerromme, miten yhteistyö on auttanut MeKiwiä innovaatiotoiminnassa.

Lue lisää

Avoin innovaatio kasvun vauhdittajana

MeKiwin kasvun ja kehityksen taustalla ovat avoimen innovaation periaatteet. Ne ovat kasvattaneet tuottavuutta ja tehokkuutta sekä lisänneet liiketoimintamahdollisuuksien määrää. Haluamme jakaa tapaamme toteuttaa avointa innovaatiota muillekin, sillä aiheesta on tulossa entistä ajankohtaisempi. Avoin innovaatio on merkittävä osa Euroopan unionin seuraavaa puiteohjelmaa, Horisontti Eurooppaa.

Lue lisää

3 Easy Ways To Adopt Virtual Reality To Your Business

Here are 3 easy ways for you to create a difference in your business by using Virtual Reality

Lue lisää

VR game Cave Digger releases on PSVR

Are you thirsty for an adventure with a pinch of mystery, dark humor and full of appealing tools which open new possibilities for the brave miners? If yes, prepare to get your hands on Cave Digger on PlayStation VR!

Lue lisää

Samuel Kuosmanen tarttui Mekiwin peräsimeen

MeKiwin Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Jani Kaipainen siirtyi vuoden alusta alkaen kehittämään yrityksen virtuaalitodellisuuteen keskittyvää yksikköä. Uudeksi toimitusjohtajaksi nimettiin Samuel Kuosmanen 1.1.2019 alkaen.

Lue lisää

Finland – the land of education excellence

Finland’s exceptional results in education has made our educational system famous worldwide. Finland is a country where people believe in education. We could even say that Finland’s wellbeing is based on a good education.

Lue lisää

Yrityspalveluseteli kiihdyttää nuoren yrityksen kasvuun!

Business Oulun Yrityspalveluseteli tarjoaa tukea nuoren yrityksen kasvuun ja kansainvälistymiseen, sillä saa hyvin vauhtia palvelun tai tuotteen kaupallistamiseen.

Lue lisää

Mekiwi provided QuietOn with a web site that renewed their whole brand image

Quieton had a goal to put more information and content on their webpage. They googled different providers and ran into Mekiwi.

Lue lisää

Cave Digger VR-peli alkaa mysteerisestä saluunasta.

Cave Digger – virtuaalitodellisuuspeli julkaistaan Steamiin ja Oculus Storeen

Oulun pelialan yritysten yhteistyöprojekti huipentuu 10. toukokuuta, kun ensimmäinen virtuaalitodellisuuspeli julkaistaan suurimpaan pelien verkkokauppaan, Steamiin. Projektin alullepanija ja julkaisija on VRKiwi, joka on oululaisen Mekiwi Oy:n sivubrändi. VRKiwi keskittyy VR-viihteen ja -ohjelmistojen kehitykseen.

Lue lisää

Tuottava Esimies auttaa ymmärtämään, miten henkilöstöön kohdistuvat toimet vaikuttavat hyvinvointiin.

Tekoäly esimiehen sparraajana

Tekoälyä hyödyntävä esimiesten kouluttamiseen kehitetty peli on esimiehen yksilöllinen sparraaja, joka kertoo valintojen vaikutukset ja neuvoo, missä voisi kehittyä. Tuloksena työhyvinvointi paranee ja henkilöstötuottavuus kasvaa - pelissä ja työpaikalla.

Lue lisää

Innovaatiosetelillä saat tukea kansainvälistymiseen.

Innovaatioseteli 2018 haettavana nyt

Business Finlandin innovaatioseteli tarjoaa nopean keinon testata innovaatiosi kestävyyttä ja tutkia sen markkinoita.

Lue lisää

Tähän western-maisemaan tulee sekoittumaan vähän scifiäkin

Kumppaniuutisia!

Syksyn sateiden ja talven tuiskujen välinen aika on hyvää toimistoaikaa. Olemmekin ahkeroineet oikein porukalla. Luehan tästä. mitä mielenkiintoista nyt on meneillään. Voit myös osallistua kilpailuun!

Lue lisää

Palveluseteli antaa tukea aloittavalle yritykselle

Business Oulun palveluseteli tarjoaa tarpeellista tukea aloittavalle yritykselle. 1000–5000 euron arvoisella setelillä saa jo hyvin vauhtia palvelun tai tuotteen kaupallistamiseen.

Lue lisää

Ollaan nyt täällä Njetwork Innissä. Hyvin on kotiuduttu!

Poikkea pirttiin, keitämme kahvit!

Muutimme työskentelytilamme kotoisaan Njetwork Inniin, jossa yritykset työskentelevät lähekkäin, mutta omassa rauhassaan. Saman katon alla on kumppaniyrityksiä, joiden kanssa työskentely on nyt entistä sujuvampaa.

Lue lisää

Huipputerävät 4K-videot kulkevat 5G-verkossa kevyesti

5G-palvelut kehittyvät käyttäjien ehdoilla

5G-verkkoa käyttävien palvelujen kehitys käy kuumana, vaikka 5G-verkoille ei olla edes luotu standardia vielä. Miten 5G-palveluja sitten kehitetään? Maailman ensimmäinen avoin 5G-testiverkko Oulussa rakennettiin nimenomaan yritysten käyttöön.

Lue lisää

5G:n kolme taajuusaluetta tarjoavat hurjan siirtonopeuden, minimaalisen viiveen ja laitteiden keskinäisen kommunikaation.

5G-tekniikka lyhyesti

Koska nykyiset, 4G-verkon käyttämät taajuusalueet ruuhkautuvat, 5G-verkko tulee ottamaan käyttöön uusia taajuuksia.

Lue lisää

Oikeanlainen aivojumppa on hyödyllistä ja hauskaa!

Auttavatko aivopelit? Ei, juu ja vaarinhousut!

Aivopelien pelaaminen on hauskaa, mutta välillä ärsyttävän vaikeaa. Minkähän takia? Paranevatko muisti ja muut kognitiiviset taidot pelaamalla?

Lue lisää

Kiertotaloudessa tuote jatkaa elämäänsä käytön jälkeen jossain toisessa muodossa

Käyttäjäkokemus ratkaisee kiertotaloudessakin

Kiertotaloudesta tulee kymmenen vuoden sisään valtavirtaa, sanoo Sitran kiertotalouden projektijohtaja Kalevi Herlevi. Tähän suuntaan ohjaavat paitsi ympäristösyyt, myös asiakastarpeen muutos kohti kokonaisvaltaisia palveluja.

Lue lisää

Kun hyvät nettisivut yritykselle on tehty, kannattaa panna ne töihin

Yrityksen markkinointi netissä tehokkaammaksi

Alkuvuonna käyttöön otettu Facebook-pikseli sekä loppukesästä julkaistava Google Attribution helpottavat nettisivujen toiminnan ja mainosten analysointia. Ykköstavoite edelleen on, että tuotetaan asiakkaalle merkityksellistä sisältöä ja tarjotaan sitä oikeaan aikaan.

Lue lisää

Ota ensin ilmaiset analyysityökalut haltuun ja varmista, että uudet verkkosivut maksavat itseään takaisin

Seuraa, miten uudet nettisivut maksavat itsensä takaisin

Verkkosivut yritykselle ovat sijoitus. Hyvät nettisivut tehdään niin, että jo suunnitellessa otetaan huomioon liiketoiminnan tavoitteet. Homma ei pysähdy siihen, että verkkosivut julkaistaan. Seuraa ja varmista alusta asti, että kotisivusi alkavat maksaa itseään takaisin.

Lue lisää

Virtuaalimaailmassa tulen sammuttamista on turvallista harjoitella. Kuva: Moviregames.

Oulun koululaiset testaamaan oppimispelejä Tietomaahan

Oululaiset lapset ja nuoret pääsevät testaamaan hauskoja oppimispelejä Tiedekeskus Tietomaassa. Peleissä on sekä virtuaalilasit päässä että mobiililaitteilla pelattavia.

Lue lisää

Valtavirran ulkopuolella on tilaa uusille peli-innovaatioille.

VR:n kasvu tulee olemaan rajua

Virtuaalitodellisuus (VR) on lähtenyt kasvuun odotettua hitaammin, mutta alettuaan kasvu tulee olemaan rajua, ennakoi Neogamesin julkaisema the Game Industry of Finland 2016 -selvitys.

Lue lisää

Tagien luominen ja niihin liittyminen on beta-vaiheessa maksutonta.

Liity BagTagHuntin testaajiin ja ota kesäkauteen kunnon lähtö!

Odotetun frisbeegolf-sovellus BagTagHuntin beta-versiosta julkaistaan uusi päivitys. Päivitettyyn versioon on lisätty ominaisuuksia käyttäjien toivomuksesta.

Lue lisää

Verkkosivuston pelillistäminen innostaa ja sitouttaa lukijoita.

Hyvät kotisivut saavat vieraan viihtymään

Pelillisyys tekee palveluista mukavampia käyttää. Yksi tapa parantaa käyttökokemusta verkkosivuillakin on pelillistäminen. Hyvät kotisivut ovat helppokäyttöiset ja hyvännäköiset. Paremmat kotisivut saavat vieraan viihtymään

Lue lisää

Fun is just another word for learning.

Pelillistämisen perusteet

Pelillisyys huomioidaan yhä enemmän kaikessa suunnittelussa, mikä liittyy ihmisen käyttäytymiseen. Pelillistäminen sitouttaa, kannustaa sekä tukee oppimista ja ongelmanratkaisua. Mobiilisovellus kerää samalla tiedot ja näyttää mitä toiminnalla on saavutettu.

Lue lisää

Voiko virtuaalitodellisuus syrjäyttää television? Entä mitä tapahtuu älypuhelinten nopeasti kehittyvässä maailmassa?

VR ja AR jatkavat siitä, mihin televisio ja kännykkä jäivät

Kun laittaa virtuaalilasit päähän, tietää pelaavansa. Virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus voivat tuoda tullessaan elämyksen tai vain parantaa nykyisen palvelun toimivuutta. Sosiaalinen media on sulauttanut lisätyn todellisuuden niin hyvin palveluunsa, ettei käyttäjä edes huomaa olevansa uusimman teknologian äärellä.

Lue lisää

Treenaa koodauskuntoa verkkokursseilla. Kuva: udemy.com

Kunnon koodari päivittää itseään

Avoin verkkokurssi mahdollistaa opiskelun muun elämän ehdoilla. Kansainvälisillä verkkokursseilla voi hankkia perustietoja tai jopa opiskella korkeakoulututkinnon. Nopeasti kehittyvällä alalla ajankohtainen verkkokurssi on tehokas tapa päivittää osaamistaan. Yksi suosittu koulutusala onkin ohjelmointi.

Lue lisää

Google Instant App tarjoaa mahdollisuuden ohittaa sovelluskaupat.

Google testaa rohkeaa tekniikkaa: Instant App toimii kuin natiivisovellus – mutta selaimessa

Googlen Instant App -tekniikka tavoittelee sujuvinta käyttäjäkokemusta. Tulevaisuudessa sovellusta pyörittää selain. Kokemus on sama, kuin käyttäisit natiivia Android-sovellusta, lupaa Google.

Lue lisää

Kalevan toimitalo ja Oulun Ympäristötalo

Käyttäjät mukaan suunnitteluun virtuaalitodellisuuden avulla

Rakennusala on ottanut virtuaalitodellisuuden keinot käyttöön ensimmäisten joukossa. Käyttäjälähtöinen suunnittelu lisää tehokkuutta rakennuksen koko elinkaaren ajan. Onko rakentamisen virtuaalimaailma jo kokonaan valloitettu?

Lue lisää

Innovation in business - Njetworking, Mekiwi, PPVLex

Innovaatio on joukkuelaji

Tarvelähtöinen digitalisointi. Globaali alustaliiketoiminta. Uuden luominen tyhjästä. Strateginen kumppanuus. Blogissamme neljä ajattelemisen arvoista tulokulmaa innovaatiotoimintaan

Lue lisää

Yhteisön voima siivoaa kaapit ja lämmittää saunan

Uudet yhteisölliset kaupunkitapahtumat polkaistaan käyntiin nollabudjetilla. Tässä ovat avuksi ilmaiset viestintäkanavat, mutta niidenkin käytössä on ehtonsa. Millaiset, siitä kertovat tapahtumakonkarit Jaakko Blomberg Helsingistä ja Niina Jortikka Oulusta.

Lue lisää

Siivouspäiva Oulu. Kuva: Katriina Juoperi

Siivouspäivä Helsinki – Oulu

Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin päivä. Siivouspäivässä kuka tahansa saa pystyttää vanhojen vaatteiden ja tavaroiden myyntipaikan kaupungin tai kunnan alueelle.

Lue lisää

Innovaatiosetelillä saat tukea kansainvälistymiseen.

Tekesin innovaatiorahoitus kannustaa vientimarkkinoille

Tekesin Innovaatiosetelin ehtoihin on tullut muutoksia. Muutosten tarkoituksena on suunnata tuki tuotteille ja palveluille, joissa on kansainvälistä potentiaalia. Uudet kriteerit koskevat 16.1.2017 jälkeen jätettyjä hakemuksia.

Lue lisää

Vainglory on pelatuimpia esports-pelejä mobiililla

Mobiilipeli tulee ulos alustalta

Miten mobiilipelit kehittyvät ja mitkä ovat nousevat mobiilipelimarkkinoiden trendit vuonna 2017? Peliyritysten avainhenkilöt uskovat lujasti kehitykseen omalla markkinasegmentillään. Joukosta nousee kuitenkin myös jaettuja näkemyksiä.

Lue lisää

Terveyspeli motivoi ja mittaa

Terveyspeli motivoi ja mittaa

Lasten hammasterveyttä edistävä Denny® The Tooth on julkaistu sopivasti joulun herkkukauden alla. Hauska peli opettaa lapsia hoitamaan hyvin hampaita. Terveyspeli on toimiva ja tehokas tapa sairauksien ennaltaehkäisyssä, aikuisillekin. Parhaimmillaan terveyspelit voivat täydentää terveydenhuollon niukkenevia resursseja.

Lue lisää

rohkeasti sinne, mihin kukaan ei ole vielä mennyt

Rohkeasti sinne, mihin kukaan ei ole vielä mennyt

Virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus ovat tempaisseet MeKiwin mukaansa. Uudet tekniikat, uudet mahdollisuudet, uudet visiot! Samaan aikaan viimeistelemme kolmea hienoa hyötypeliä, jotka ovat menossa ensimmäisille käyttäjilleen.

Lue lisää

Innovaatiosetelillä voit testata ideasi toteutettavuus turvallisesti ilman taloudellista riskiä.

Tekesin innovaatioseteli

Tekesin innovaatioseteli antaa pienelle yritykselle nopean keinon testata uusien tuotteiden ja palveluiden markkinakelpoisuutta ja toteutettavuutta. Hankkeen tarkoitus on tukea uuden liiketoiminnan syntymistä innovaatiotoiminnalla. Avustus on suurimmillaan 5000 euroa + alv.

Lue lisää

BagTag Huntissa pisteiden kirjaaminen käy leikiten

Frisbeegolf-pelaajille uudenlainen mobiilisovellus

BagTag Hunt on mobiilisovellus frisbeegolf-pelaajille. BagTag Hunt tarjoaa paikannuksen, kaikki Suomen yli 500 frisbeegolfrataa kartalla sekä mahdollisuuden haastaa muita pelaajia.

Lue lisää

Business Oulu pelimessuilla

Hyötypeliala kovassa kasvussa

Suomalaiset hyötypelialan yrittäjät odottavat liikevaihtonsa lähes kaksinkertaistuvan kuluvana vuonna. Millaisista asioista rakentuu hyötypelin menestys? Kirjoitimme pienen katsauksen hyötypelialaan ja vähän peliyrittäjän liikkuvaan arkeenkin.

Lue lisää

Toimitusjohtajamme Jani haluaa päästä kertomaan digikiihdyttämöstä. Ota yhteyttä!

Socializing Friday

Eräänä perjantaina rentouduttiin ja tavattiin kiinnostavaa väkeä mainiossa Njetworking Inn -yhteisössä. Mekiwi isännöi Socializing Friday -iltaa,  jonka tarkoituksena on viettää mukavaa aikaa työviikon jälkeen ja tutustua samalla uusiin yrityksiin ja ihmisiin.

Lue lisää

Blogi avattu

Blogi on avattu

Tervetuloa MeKiwin blogin lukijaksi. Julkaisemme blogissa mietteitämme digimaailman menosta. Joskus kirjoittelemme konttorista Oulun Rotuaarin kulmalta, joskus aivan muualta. Digimaailmahan on ääretön.

Lue lisää

Ideoita yhteistyölle?
Ota yhteyttä!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.