Lisätty todellisuus: se on nykyisyys ja tulevaisuus.

Lisätty todellisuus ja MeKiwi voi auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan interaktiivisia, mieleenpainuvia ja tarkoituksenmukaisia lisätyn todellisuuden (AR) kokemuksia, jotka tuovat lisäarvoa brändillesi.

Lisätty todellisuus ja sen ratkaisujen avulla brändit voivat tarpeen mukaan parantaa tunnettavuuttaan, rakentaa uskollisuutta, sitouttaa ja lisätä myyntiä.

Jätä tarjouspyyntöTutustu tekijöihin

Lisätty todellisuus (AR) pähkinän kuoressa

AR on lyhenne sanoista Augmented Reality, se on ohjelmistotekniikka, joka laajentaa fyysistä maailmaamme lisäämällä siihen digitaalisia esineitä. Toisin kuin virtuaalitodellisuus (VR), se ei luo kokonaan uutta digitaalista maailmaa vaan integroi digitaalisesti luodut sisällöt olemassa oleviin tiloihin.

Lisätyn todellisuuden sisältö näkyy suoraan olemassa olevassa ympäristössä, esimerkiksi digitaalinen lohikäärme, joka lentää olohuoneessasi. Toisin kuin virtuaalitodellisuus (VR), voit käyttää lisätyn todellisuuden (AR) sisältöä myös ilman päähän asetettavia laseja. Lisättyä todellisuutta voidaan kuitenkin näyttää useilla laitteilla: näytöillä, laseilla, kädessä pidettävillä laitteilla, päähän asetettavilla näytöillä sekä matkapuhelimilla, mikä tekee siitä saavutettavan lähes kaikille, kunhan vain mobiililaite on käytettävissä.

Yhteensopivuuden ja mobiililaitteiden käytettävyyden ansiosta voit käyttää lisättyä todellisuutta käytännössä kaikkialla liiketoiminnassasi. Suurin etu on, että sinun ei tarvitse välttämättä ladata erillistä sovellusta, WebAR toimii samalla tavalla kuin sovellus. Kuluttaja klikkaa painiketta tai menee verkkosivustollesi aloittakseen AR-kokemuksen.

Tuoteluettelot: Digitaaliset tai painetut tuoteluettelot. Kuluttajat voivat sijoittaa tuotteesi digitaalisesti omaan ympäristöönsä lisätyn todellisuuden avulla ja tutustua tuotteeseesi 3D-mallien avulla.

Tarinankerronta: Haluatko kertoa 200-vuotisen ravintolasi tarinan? Tai tarinan vaikka keskiaikaisesta kaupungista? Voit tuoda tarinasi eloon luomalla interaktiivista lisätyn todellisuuden sisältöä ja tempaista lukijan mukaan tähän matkaan. Lisätty todellisuus tekee kulttuurielämyksistä ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia.

Verkkokauppa: Napin painalluksella käyttäjät voivat sijoittaa 3D-malleja tuotteista vaikka keittiön pöydälle, katsella tuotevideoita tai esittää kysymyksiä.

Tapahtumat: Luo digitaalisesti interaktiivisia tapahtumajulisteita, jolloin kävijät voivat puhelimen kameraa hyödyntäen kokea lisätyn todellisuuden

Matkailu: Hyödyllistä tietoa kohteista ja nähtävyyksistä sekä reittiohjeita.

Rakennukset: Tarjoa vierailijoille tietoa ja digitaalista sisältöä, reitti- ja kulkuohjeita sekä mainosmateriaalia. Voidaan hyödyntää esimerkiksi sairaaloissa, ostoskeskuksissa ja stadioneilla.

Tuote-esitteet: Tarjoa tuotetietoja, vianmääritysapua ja ennakkokokemuksia lisätyn todellisuuden (AR) sovellusten avulla.

Asiakkaasi yhteydenotot nopeutuvat ja ajankohtaiset tuotesivut ja some-sisällöt avautuvat asiakkaallesi saumattomasti AR-kokemuksen kautta.
Voit valita yhdestä viiteen AR-kokemuksen sisäistä linkkiä, seuraaviin kohteisiin: puhelin, sähköposti,some, kuten facebook, LinkedIn, ja verkkosivut.

Video herättää asiakkaan tunteet ja lisää elämyksellisyyttä. Hyvällä mainosvideolla tarjoat asiakkaille tarinaa, ääntä, musiikkia ja visuaalisuutta.

Animaatio vaikuttaa myös katsojan tunteisiin. Animaatio voi olla digitaalinen maskotti, joka hypähtää materiaalista katsojan seuraksi. Animaatio toimii myös erilaisten käyttöohjeiden visualisointina. Se havainnollistaa erinomaisesti monimutkaisten asioiden esittämistä.

3D-tuotekuva luo asiakkaalle illuusion, jota ei voi valokuvalla saavuttaa. Se on visuaalisesti houkuttava ja tyylikäs tuotekuva, jota voit käyttää esimerkiksi ennakkomyyntiin, vaikka tuote olisi vasta suunnittelu- tai valmistusvaiheessa.

Lisätäänkö palveluun ripaus todellisuutta? Jätä tarjouspyyntö!

Tai yhteydenottopyyntö, katsotaan projektisi läpi ja leivotaan siitä yhdessä menestys.

Jätä tarjouspyyntö

AR-mainosjulisteella tilaa sisällölle

AR-sisällöillä tehostat markkinointia. Saat samaan tilaan enemmän tietoa videolla, animaatiolla tai 3D-tuotekuvalla. AR-sisällön ansiosta asiakkaasi viettävät enemmän aikaa mainosjulisteen parissa. Myös onnittelukortit muuttuvat AR-korteiksi.

AR-käyntikortti kertoo enemmän

AR-käyntikorttisi sisältö, esittelyvideo itsestäsi ja yrityksestäsi tai 3D-tuotekuva tulevasta tuotteesta, on arvokas lisä markkinointiin ja myyntiin. AR-kokemuksen sisäiset linkit avaavat asiakkaallesi saumattoman puhelin- ja sähköpostiyhteyden, verkkosivut ja some-sisällön.

Tuote-esite tai tuotteen pikaopas

Tehosta tuote-esitteesi tai tuotteen pikaopas selostetulla 3D-tuotekuvalla tai animaatiolla. Tuotteen toiminnan ymmärrys ja käytön oppiminen tehostuvat moniaistisen oppimisen ansiosta. Käyttöönotto on sujuvaa ja vähentää asiakaspalvelun kustannuksia.

Tutustu viimeisimpiin AR/VR projekteihin


Tutustu myös muihin palveluihin