Asiakkaamme kertovat

Lue tästä asiakkaidemme omin sanoin kertomia kokemuksia palveluistamme.

Onko sinulla kokemus jonka haluaisit jakaa muiden kanssa? Laita meidän Jonnalle asiasta sähköpostia, niin  otetaan kokemus talteen!

Selaa referenssejäTutustu tekijöihimme

Selaa asiakaskokemuksiamme


Katja Koskimies, B.UP OY

Meillä oli ilo toteuttaa B.UP hyvinvointisovelluksen prototyyppi johon asiakkaamme sai tukea myös Business Finlandin innovaatiosetelistä. Kokonaisprojektissa luotiin B.UP sovelluksen yleisilme ja yksi itsensä kehittämiseen johtava tutkimusmatka pohdintatehtävineen.

Sari Ollikainen, Sihteeriyhdistys ry

"Olemme tyytyväisiä uuteen tyylikkääseen ilmeeseemme ja selkeään verkkosivustoon. Ne viestivät nyt hyvin meitä ja ovat raikkaan selkeät sekä loogiset. "

Essi Lehtovaara, EduTAT

"Olemme saaneet sivuista paljon kiitosta myös ulkopuolelta. Sivuston selkeyttä ja visuaalisen ilmeen rohkeutta kiitellään."

Timo Taulajärvi, Puutarhaliitto

"Koimme yhteistyön koko hankkeen ajan toimivaksi ja miellyttäväksi. Aikataulussa ja kustannuksissa pysyttiin sovitusti.”

Ritva Huusko, Terapeuttitalo Oy

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä palvelun laatuun ja saamiimme tuotteisiin. Kotisivujamme ovat kehuneet sekä muut alanne ammattilaiset että oman alamme yrittäjät ja asiakkaat."

Jaana Puhakka, Tapiolan Keilahalli

"Tuki ja ylläpito on nopeaa ja vaivatonta. Olemme saaneet apua heti, kun olemme tarvinneet ja yhteydenottoihin on reagoitu nopeasti.”

Heikki Nurmi, Bit Kompis AB

"Saimme Mekiwiltä juuri sen mitä olimme hakemassa; asiantuntevaa ja rakentavaa sparrausta palveluideamme kehittämiseen ja tuotteistamiseen"

Miika Ilomäki, Hedelmän ja Marjanviljelijäin liitto ry

"Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja olemme saaneet myös positiivista
palautetta asiakkailtamme.”

Tapani Niskanen, Matto Nurminen

"Uudet tyylikkäät verkkosivumme vastaavat nyt yrityksemme laatumielikuvaa ja ovat samalla muillekin hyvänä esimerkkinä Mekiwin huippuosaamisesta ”

Ideoita yhteistyölle?
Ota yhteyttä!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.