Asiakkaamme kertovat

Lue tästä asiakkaidemme omin sanoin kertomia kokemuksia palveluistamme.

Onko sinulla kokemus jonka haluaisit jakaa muiden kanssa? Laita meidän Jonnalle asiasta sähköpostia, niin  otetaan kokemus talteen!

Selaa referenssejäTutustu tekijöihimme

Selaa asiakaskokemuksiamme


Sami Sanchez

Sami Sanchez, Marysol Viajes

"Olen todella tyytyväinen yhteistyöhön MeKiwin kanssa sekä sivustomme marysol.fi:n visuaaliseen ilmeeseen ja tekniseen toimivuuteen."

Minna Huuhka

Minna Huuhka, Granlund oy

"Yhteistyö sujui hyvin ja saimme hyvin sovittua aikataulut yhteen, ja olitte todella joustavia"

Aleksi Mella, Tietomaa

“On ollut todella mutkatonta ja mukavaa tehdä projekti teidän kanssa. MeKiwin innokkaat ideoinnit olivat tärkeä osa onnistumista."

Lea Tornberg

Lea Tornberg, Coulu Systems Oy

“Yhteistyö MeKiwin kanssa on todella innostavaa ja vaivatonta. Ehdottomasti suosittelen muillekin, ja olenkin jo suositellut, MeKiwin palveluja.”

Oskari Autti, oxxu Oy

Oskari Autti, Oxxu Oy

"Yhteistyö on sujunut hyvin läpi projektin. Mekiwi lähti innokkaasti mukaan toteuttamaan täysin uudenlaista hologrammi-illuusioita hyödyntävää peliä ja oli avuksi jo suunnittelu vaiheessa. Mekiwi toteutti myös holomons.com verkkokaupan rakentamisen tyylikkäästi."

maalausteho jonne riihimaki

Jonne Riihimäki, Maalausteho Oy

“Olin todella tyytyväinen ja asiat menivät niin kuin odotin. Vaikkei itsellä ollut selkeää käsitystä mistä lähdetään liikenteeseen, oli MeKiwillä työkalut, miten suunnitteluprosessia viedään eteenpäin. Hyvien tyyppien kanssa on mukavaa tehdä töitä.”

Heikki Knuutila, Taklab

'MeKiwi uudisti Taklabin brändin, visuaalisen ilmeen, kotisivut sekä rakensi kokonaan uuden tilausjärjestelmän joka toimii verkossa ja mobiilisovelluksena.'

Katja Koskimies B.UP

Katja Koskimies, B.UP OY

“MeKiwin osaaminen sovelluskehittämisessä ja graafisen ilmeen suunnittelussa on huippu luokkaa. Sovellusta tulemme hyödyntämään tulevaisuudessa henkilö- ja ryhmävalmennusten tukena sen lisäksi, että se on ladattavissa jokaisella APP sovelluskaupoista oman itsensä kehittämiseen.”

Sari Ollikainen, Sihteeriyhdistys ry

"Olemme tyytyväisiä uuteen tyylikkääseen ilmeeseemme ja selkeään verkkosivustoon. Ne viestivät nyt hyvin meitä ja ovat raikkaan selkeät sekä loogiset. "

Essi Lehtovaara, EduTAT

"Olemme saaneet sivuista paljon kiitosta myös ulkopuolelta. Sivuston selkeyttä ja visuaalisen ilmeen rohkeutta kiitellään."

Timo Taulajärvi, Puutarhaliitto

"Koimme yhteistyön koko hankkeen ajan toimivaksi ja miellyttäväksi. Aikataulussa ja kustannuksissa pysyttiin sovitusti.”

Ritva Huusko, Terapeuttitalo Oy

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä palvelun laatuun ja saamiimme tuotteisiin. Kotisivujamme ovat kehuneet sekä muut alanne ammattilaiset että oman alamme yrittäjät ja asiakkaat."

Jaana Puhakka, Tapiolan Keilahalli

"Tuki ja ylläpito on nopeaa ja vaivatonta. Olemme saaneet apua heti, kun olemme tarvinneet ja yhteydenottoihin on reagoitu nopeasti.”

Heikki Nurmi

Heikki Nurmi, Bit Kompis AB

"Saimme Mekiwiltä juuri sen mitä olimme hakemassa; asiantuntevaa ja rakentavaa sparrausta palveluideamme kehittämiseen ja tuotteistamiseen"

Miika Ilomäki, Hedelmän ja Marjanviljelijäin liitto ry

"Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja olemme saaneet myös positiivista
palautetta asiakkailtamme.”

Tapani Niskanen, Matto Nurminen

"Uudet tyylikkäät verkkosivumme vastaavat nyt yrityksemme laatumielikuvaa ja ovat samalla muillekin hyvänä esimerkkinä Mekiwin huippuosaamisesta ”

Ideoita yhteistyölle?
Ota yhteyttä!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.