VR ja AR tuovat todellista lisäarvoa liiketoimintaasi.

Kokemusta syventävät teknologiat, kuten virtuaalitodellisuus (VR) ja lisätty todellisuus (AR) avaavat täysin uuden maailman kommunikoida ja työskennellä asiakkaiden, tiimiläisten ja kollegoiden kanssa virtuaalisesti. Ainoa rajoitus on oma mielikuvituksesi!

Virtuaalitodellisuuden avulla voidaan simuloida helposti ja moniulotteisesti erilaisia tuotteita, ympäristöjä sekä tilanteita, omaa myyntiä, markkinointia, kouluttamista tai tutkimuksia varten pienemmällä budjetilla, riskillä ja ajankäytöllä.

Oletko kiinnostunut, mutta et ole ihan varma mistä aloittaa?

Ei haittaa, me autamme sinut alkuun.

Jätä tarjouspyyntöTutustu VR-palveluihin (vrkiwi.org)Tutustu tekijöihin

Virtuaalinen todellisuus pähkinän kuoressa

Päinvastoin kuin perinteisten 3D-mallinnosten kanssa, virtuaalitodellisuuden avulla voit todella päästä kokeilemaan suunnittelemiasi tuotteita ennen siirtymistä fyysisen prototyypin valmistamiseen. Näin prosessia voidaan tehostaa säästämällä aikaa ja resursseja.

Haluatko päästä kokemaan tilojen toimivuuden rakennusten sisällä ennen rakentamista? VR:n avulla voit kokeilla erilaisia ratkaisuja ja havannoida henkilön käyttäytymista löytääksesi optimaalisen toteutuksen lopputuotteellesi.

Haluaisitko esitellä uusimpia tuotteitasi ja palveluitasi potentiaalisille asiakkaille tapahtumien aikana? Voimme auttaa sinua toimittamaan viestisi tehokkaasti perille hyödyntäen viimeisintä VR/AR teknologiaa.

Langattomat laitteet, kuten Oculus Quest, tarjoavat tehokkaan mobiilialustan tuotteiden esittelyyn ja näin ollen logistiset kustannukset samalla vähenevät.

Virtuaalitodellisuuden avulla on mahdollista simuloida tilanteita ja olosuhteita, joiden kokeminen olisi muutoin joko liian kallista, vaarallista tai suorastaan mahdotonta.

Voit esimerkiksi suorittaa paloharjoituksia äärimmäisissä olosuhteissa vaarantamatta työntekijöidesi turvallisuutta tai pelkoa omaisuuden tuhoutumisesta.

VR mahdollistaa tekemällä oppimisen. Kuten sanonta kuuluu: Voit unohtaa lukemasi mutta et koskaan unohda kokemaasi.

Virtuaalitodellisuus mahdollistaa mieleenpainuvien kokemusten tuottamisen. Virtuaalitodellisuuspelissä voit hyödyntää koko kehoasi ympäröivän maailman muokkaamiseen. Se on jotain mitä et koskaan unohda.

Olemme keränneet paljon arvokasta kokemusta niin pelikehityksestä kuin julkaisustakin. Oman VR-pelimme Cave Digger on menestynyt kaupallisesti hyvin mm. Playstation VR -alustalla. Autamme mielellämme muitakin pelejä saavuttamaan täyden potentiaalin oman julkaisupalvelumme avulla.

Virtuaalitodellisuussovelluksia voidaan kehittää useille eri alustoille mobiililaitteista teollisuuskäyttöön tarkoitettuihin VR-asemiin. Autamme sinua löytämään parhaan, tarpeitasi vastaavan alustan. Esittelemme alla tämän hetken suosituimmat vaihtoehdot. Nämä täyttävät korkeimmatkin VR-laatukriteerit.

Oculus Quest

Oculus Quest on ensimmäinen itsenäinen virtuaalitodellisuudelle luotu pelijärjestelmä. Se mahdollistaa pelaamisen melkein missä tahansa pelkillä VR-laseilla ja ohjaimilla. Keveytensä ansiosta se soveltuu erinomaisesti mm. messukäyttöön.

Keveyden ja ketteryyden varjopuolena on tehojen maltillisuus. Tämä voi tuoda omia haasteita tuotteen suunnittelun ja kehitykseen.

Plussat:

  • Itsenäinen järjestelmä
  • Suunnannäyttäjä

Miinukset:

  • Ei yhtä tehokas kuin PC VR
  • Akun kesto 2- 3 tuntia

PC VR (HTC Vive / Oculus Rift)

PC VR mahdollistaa täydellisyyttä hipovan virtuaalikokemuksen. Vain taivas on rajana, kun luomme visiosi todeksi. PC VR on lyömätön silloin, kun halutaan maksimoida pelin visuaalisuus ja näyttävyys.

Uskomaton tehokkuus luo kuitenkin omat haasteensa järjestelmän liikuteltavuuteen. PC VR vaatii parikseen erittäin tehokkaan tietokoneen ja näin ollen kaapelihässäkältä ei voi välttyä.

Plussat:

  • Käytännössä rajattomat mahdollisuudet
  • Kokemuksen helppo jaettavuus
  • Itsenäinen järjestelmä

Miinukset:

  • Kaapeleita riittää
  • Vaatii tehokkaan tietokoneen
  • Haastava liikuteltavuus

VR kiikarissa? Jätä tarjouspyyntö!

Tai yhteydenottopyyntö, katsotaan projektisi läpi ja leivotaan siitä yhdessä menestys.

Jätä tarjouspyyntö

Tutustu viimeisimpiin AR/VR projekteihin


Tutustu myös muihin palveluihin