Ohjelmistot ja mobiilisovellukset

Meidän kehittäjät pitävät mielessään juuri sinun tavoitteesi ja tehtävä on simppeli: Saavuttaa ne.

Eli oliko tarve nyt uudelle mobiilisovellukselle? Mielessä joku ihan uusi juttu?
Jos vastasit kyllä, älä enää odota vaan ota meihin yhteyttä.

Jätä tarjouspyyntöTutustu tekijöihin

Mitä ohjelmistokehitykseen kuuluu

Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmistot, websovellukset ja mobiilisovellukset täysin sinun tarpeidesi pohjalta.

Palvelumme voivat vaihdella pelillistetyistä oppimissovelluksista b2b / b2c appeihin ja websovelluksiin. Kaikki osaaminen löytyy saman katon alta.

Suurin motivaatiolähteemme on nätisti toimiva, helppokäyttöinen ja bugiton käyttöliittymä joka tekee sovelluksen käyttämisestä mieluista ja vaivatonta.

Ylläpidämme myös tarvittaessa verkkosivujasi, teemme optimoinnit ja huolehdimme päivityksistä ja huoltotoimenpiteistä – aivan niin kuin ne olisivat omiamme.

Ollaan yhteyksissä ja jutellaan teidän yrityksen tarpeista kasvaa ja tehdään palvelustanne entistä parempi versio itsestään!

UI (User Interface) on ohjelmiston tai sovelluksen käyttäjälle esitettävä visuaalinen näkymä, joka on koko ajan esillä ohjelmaa käytettäessä. Selkeä UI on yksinkertainen ja intuitiivinen, käyttäjäänsä tarpeen tullen opastava.

Ensivaikutelma syntyy käyttöliittymästä. Graafikot vastaavat meillä siitä, että UI on yhtenäinen, visuaalinen ilme brändisi mukainen ja erottuu edukseen kilpailijoistaan.

UX (User Experience) puolestaan viittaa käyttäjäkokemukseen eli siihen millaista ohjelmistoa tai sovellusta on käyttää. Miten kaikki toimii, millaisia toimintoja sovelluksessa on, miten helppoa sen käyttö yleisesti on ja miten nopeasti tarvittavat toiminnallisuudet on mahdollista löytää.

Meillä sekä käyttäjäkokemus että visuaalinen näkymä suunnitellaan alusta asti niin, että tuote on selkeä, helppo ja toiminnallisuuksiltaan vaivaton omaksua

iOS ja Android ovat alustoja, joille voimme kehittää mobiilisovelluksia – eli siis käytännössä kaikille olemassa oleville älypuhelimille. Androidilla on arvioitu olevan 130.6 miljoonaa aktiivista käyttäjää USAssa (lähde), mikä tarkoittaa mittaamattoman suurta potentiaalista markkinaa.

Tutkimusten mukaan Applen iOS-käyttäjät, ”vain” noin 500 miljoonan ihmisen joukko, käyttävät kuitenkin noin 70 % enemmän rahaa ostoksiin. Molempien alustojen puolella on siis omanlaistaan potentiaalia. Siksi pyrimme kehittämään sovellukset alustariippumattomina siten, että niitä on mahdollista käyttää sekä Android- että iOS-laitteilla ongelmitta.

Käytämme kehitysympäristönä React tai Unity 3D teknologiaa riippuen projektista. Molemmat alustat ovat multiplatform alustoja joka tarkoittaa, että voimme kehittää molemmat mobiilisovellukset ja web-sovelluksen samalla kertaa. Unity 3D alustaa käytetään sovelluksiin joihin halutaan enemmän pelillisiä elementtejä.

Tehdään yhdessä täsmätyökalu tarpeisiisi – jätä tarjouspyyntö!

Tai yhteydenottopyyntö, katsotaan projektisi läpi ja leivotaan siitä yhdessä menestys.

Jätä tarjouspyyntö

Tutustu viimeisimpiin ohjelmisto- ja mobiilisovelluksiin


Tutustu myös muihin palveluihin