Ohjelmistot ja mobiilisovellukset asiakkaan tarpeen mukaan

Suunnittelemme ja toteutamme liiketoimintaa tukevat ohjelmistot ja mobiilisovellukset laaja-alaisesti täysin asiakastarpeiden pohjalta. Pelit ja pelillistäminen ovat myös erikoisalaamme. Lähes kaikkea liiketoimintaa voidaan tehostaa digitaalisilla palveluilla.

Jos ohjelmistokehitys ei ole ennestään tuttua, ei kannata silti ujostella. Huolehdimme siitä, että kehitettävä ratkaisu vastaa tarvettasi ja pidämme kehityspolun näkyvänä. Tiedät koko ajan missä mennään.

Selaa referenssejäTutustu tekijöihimme

Mitä ohjelmistokehitykseen kuuluu

Ohjelmistokehityksemme toteutetaan ketterän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Ketterä ohjelmistokehitys tarkoittaa käytännössä riskien minimoimista jakamalla kehitys lyhyempiin toistuviin työvaiheisiin eli iteraatioihin. Ohjelmistosuunnittelu, koodaus ja testaus etenevät näissä iteraatioissa. Tilaajalla eli asiakkaalla on mahdollisuus päästä aina halutessaan testaamaan viimeisintä ohjelmistoversiota ja antamaan palautetta jatkokehitystä ajatellen. Näin prosessi pysyy koko ajan hallittuna ja suunta oikeana.

UI (User Interface) on ohjelmiston tai sovelluksen käyttäjälle esitettävä visuaalinen näkymä, joka on koko ajan esillä ohjelmaa käytettäessä. Selkeä UI on yksinkertainen ja intuitiivinen, käyttäjäänsä tarpeen tullen opastava.

Ensivaikutelma syntyy käyttöliittymästä. Graafikot vastaavat meillä siitä, että UI on yhtenäinen, visuaalinen ilme brändisi mukainen ja erottuu edukseen kilpailijoistaan.

UX (User Experience) puolestaan viittaa käyttäjäkokemukseen eli siihen millaista ohjelmistoa tai sovellusta on käyttää. Miten kaikki toimii, millaisia toimintoja sovelluksessa on, miten helppoa sen käyttö yleisesti on ja miten nopeasti tarvittavat toiminnallisuudet on mahdollista löytää.

Meillä sekä käyttäjäkokemus että visuaalinen näkymä suunnitellaan alusta asti niin, että tuote on selkeä, helppo ja toiminnallisuuksiltaan vaivaton omaksuttava.

Windows, iOS ja Android ovat alustoja, joille voimme kehittää mobiilisovelluksia – eli siis käytännössä kaikille olemassa oleville älypuhelimille. Androidilla on vuonna 2016 laskettu olevan 1,4 miljardia aktiivista käyttäjää, mikä tarkoittaa mittaamattoman suurta potentiaalista markkinaa. Tutkimusten mukaan Applen iOS-käyttäjät, ”vain” noin 500 miljoonan ihmisen joukko, käyttävät kuitenkin noin 70 % enemmän rahaa ostoksiin. Molempien alustojen puolella on siis omanlaistaan potentiaalia. Siksi pyrimme kehittämään sovellukset alustariippumattomina siten, että niitä on mahdollista käyttää sekä Android- että iOS-laitteilla ongelmitta.

Käytössämme on myös Unity 3D -kehittämisympäristö, joka taipuu kaikille tärkeimmille alustoille ja soveltuu niin pelien kuin sovellustenkin luomiseen.

Tutustu viimeisimpiin ohjelmisto- ja mobiilisovelluksiin


Tutustu palveluihin


Ideoita yhteistyölle?
Ota yhteyttä!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.