Pelillistäminen on se meidän juttu, kustomisoidut digitaaliset sovellukset, AR/VR -ratkaisut ja täysivaltainen markkinointi, kaikki saman katon alta.

Asiakaslähtöiset siistit ja fiksut ratkaisut. Sellaisia me tehdään.

MeKiwin palvelu kattaa koko paketin. Meidän monipuolinen tiimi koodaajista ja graafikoista ovat palveluksessasi, kun harkitset jotain tämän kaltaista:

-Opetussovellus
-Pelillistäminen
-Sovelluskehitys
-Mobiilisovellus
-Graafinen suunnittelu, 2D/3D
-Digitaalinen markkinointi
-AR/VR tuotanto ja markkinointi
-Verkkosivut ja verkkokaupat
-Ylläpidot ja optimoinnit

Ota yhteyttä ja heitellään ajatuksilla!

Sovi Tapaaminen KartoitukseenTutustu tekijöihimme

AR/VR kehitys

Virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus avaavat yrityksille täysin uuden tavan kommunikoida asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Virtuaalitodellisuuden avulla voidaan simuloida helposti ja moniulotteisesti erilaisia tuotteita, ympäristöjä sekä tilanteita.

Read More

Graafinen suunnittelu

Oletko perustamassa yritystä vai kaipaako yritysilmeesi vain hieman uudistusta? Autamme sinua mielellämme, olipa kyse sitten käyntikorteista tai yrityksesi visuaalisen ilmeen kokonaisvaltaisesta uudistuksesta.

Read More

Ohjelmistot ja mobiilisovellukset

Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmistot ja mobiilisovellukset täysin sinun tarpeidesi pohjalta.

Palvelumme voivat vaihdella pelillistetyistä oppimissovelluksista b2b / b2c appeihin ja sovelluksiin. Kaikki osaaminen löytyy saman katon alta.

Ylläpidämme myös tarvittaessa verkkosivujasi, teemme optimoinnit ja huolehdimme päivityksistä ja huoltotoimenpiteistä - aivan niin kuin ne olisivat omiamme.

Read More

Nettisivut ja verkkokaupat

Niin, onko tarpeessa himpun verran näyttävämmät, responsiiviset ja viimeisimpiä teknologioita hyödyntävät verkkosivut? Saatat olla ihan oikeassa paikassa, meillä se onnistuu!

Voimme auttaa muuttamaan nykyiset verkkosivusi tai verkkokaupan juuri sellaiseksi kuin haluat.

Read More

Tutustu viimeisimpiin projekteihin


Kaikki projektit