Mobiilisovellukset, kotisivut ja kattavat digitaaliset palvelut

MeKiwin palvelu kattaa koko paketin olipa kyseessä kotisivut, mobiilisovellus, verkkosovellus tai ohjelmistojen suunnittelu ja toteutus. Kaikki yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti, totta kai. Voimme toimittaa kaiken mitä digitaalinen palvelu vaatii. Graafinen suunnittelu, web-hotelli ja ylläpito kuuluvat myös osaamiseemme. Kun haluat ottaa onnistuneen digiloikan, käänny meidän puoleemme. Monipuolinen asiantuntija- ja suunnittelijaryhmämme on käytössäsi.

Tutustu aikaisempiin töihimmeTutustu tekijöihimme

AR/VR kehitys

Virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus avaavat yrityksille täysin uuden tavan kommunikoida asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Virtuaalitodellisuuden avulla voidaan simuloida helposti ja moniulotteisesti erilaisia tuotteita, ympäristöjä sekä tilanteita.

Read More

Graafinen suunnittelu

Oletko perustamassa yritystä vai kaipaako yritysilmeesi vain hieman uudistusta? Autamme sinua mielellämme, olipa kyse sitten käyntikorteista tai yrityksesi visuaalisen ilmeen kokonaisvaltaisesta uudistuksesta.

Read More

Ohjelmistot ja mobiilisovellukset

Suunnittelemme ja toteutamme liiketoimintaa tukevat ohjelmisto- ja mobiilisovellusprojektit laaja-alaisesti täysin asiakastarpeiden pohjalta. Pelit ja pelillistäminen ovat myös erikoisalaamme. Lähes jokaista liiketoimintaa voidaan tehostaa digitaalisilla palveluilla.

Read More

Verkkosivut ja -kaupat

Suunnittelemme ja toteutamme päivittäin mieleenpainuvia kotisivuja sekä verkkopalveluita. Taitavat graafikkomme loihtivat taatusti visuaalisesti mehukkaat ulkoasut. Palvelusi erottuu varmasti, olipa kotisivusi sisällöltään suppea, tai sitten laaja verkkopalvelu monipuolisilla toiminnoilla varustettuna.

Read More

Tutustu viimeisimpiin projekteihin


Kaikki projektit