Kustomoidut digitaaliset sovellukset, AR/VR-ratkaisut, pelillistäminen ja täysivaltainen markkinointi, kaikki saman katon alta.

Siistit ja fiksut ratkaisut asiakaslähtöisesti. Sellaisia me teemme.
Luomme digitaaliset ratkaisut tarpeittesi mukaan, kaiken alusta loppuun tai halutessasi osan toteutuksesta. Kun haluat tarjota asiakkaillesi hyvää asiakaskokemusta, palveluksessasi on monipuolinen tuotekehitystiimimme.
Osaamisemme:

  • AR/VR tuotanto
  • Palveluiden pelillistäminen
  • Mobiilisovellukset
  • Koulutus- ja opetussovellukset
  • Digitaaliset palvelut
  • Digitaalinen markkinointiviestintä
  • Verkkosivut ja verkkokaupat
  • Verkkosivujen ylläpitö ja optimointi

Ota yhteyttä ja heitellään ajatuksilla!

Sovi Tapaaminen KartoitukseenTutustu tekijöihin

Virtuaalitodellisuus (VR) kehitys

Virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus avaavat yrityksille täysin uuden tavan kommunikoida asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Virtuaalitodellisuuden avulla voidaan simuloida helposti ja moniulotteisesti erilaisia tuotteita, ympäristöjä sekä tilanteita.

Lue lisää

Lisätty todellisuus (Augmented Reality /AR) kehitys

Lisätty todellisuus ja MeKiwi voi auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan interaktiivisia, mieleenpainuvia ja tarkoituksenmukaisia lisätyn todellisuuden (AR) kokemuksia, jotka tuovat lisäarvoa brändillesi.

Lue lisää

Mixed Reality (XR, MR)

Mixed Reality (MR) on yhdistelmä todellista ja virtuaalista maailmaa, jossa fyysiset objektit ja virtuaalinen ympäristö yhdistyvät.

Lue lisää

Ohjelmistot ja mobiilisovellukset

Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmistot ja mobiilisovellukset täysin sinun tarpeidesi pohjalta.

Palvelumme voivat vaihdella pelillistetyistä oppimissovelluksista b2b / b2c appeihin ja sovelluksiin. Kaikki osaaminen löytyy saman katon alta.

Ylläpidämme myös tarvittaessa verkkosivujasi, teemme optimoinnit ja huolehdimme päivityksistä ja huoltotoimenpiteistä - aivan niin kuin ne olisivat omiamme.

Lue lisää

Kotisivut ja verkkokaupat

Niin, onko tarpeessa himpun verran näyttävämmät, responsiiviset ja viimeisimpiä teknologioita hyödyntävät kotisivut? Olet ihan oikeassa paikassa, meillä se onnistuu!

Voimme auttaa muuttamaan nykyiset verkkosivusi tai verkkokaupan juuri sellaiseksi kuin haluat.

Lue lisää

Palvelun pelillistäminen ja opetuspelit

Pelillistämisen kautta pelimekaniikkoja sovelletaan oppimiseen tai harjoitteluun, jotta oppiminen olisi hauskempaa, kiehtovampaa ja palkitsevampaa. Näitä pelimekaniikoja ovat esim. tehtävät ja haasteet, etenemisen visualisaatiot ja palkitseminen. Voimme motivoida käyttäjiä ja kouluttaa henkilökuntaa tai koululaisia ​​uusien opetustapojen keinoin. Suunnitellaan yhdessä verkko-oppimisratkaisu, jonka avulla voit kouluttaa henkilöstöä jopa etäyhteyden kautta!

Lue lisää

Graafinen suunnittelu

Niin, onko tarpeessa himpun verran näyttävämmät, responsiiviset ja viimeisimpiä teknologioita hyödyntävät verkkosivut? Saatat olla ihan oikeassa paikassa, meillä se onnistuu!

Voimme auttaa muuttamaan nykyiset verkkosivusi tai verkkokaupan juuri sellaiseksi kuin haluat.

Lue lisää

Tutustu viimeisimpiin projekteihin


Kaikki projektit