LeaDo-ohjelmisto opettajien tueksi opetuksen toteutukseen

LeaDo on kokonaisvaltainen oppimisen ekosyysteemi, jossa on käytössä positiivinen pedagogiikka, ja apuvälineenä fyysinen ja digitaalinen oppiminen. LeaDo on Suomessa käytössä useissa päiväkodeissa ja peruskouluissa.

MeKiwi toteutti LeaDo -ohjelmiston, joka on ensimmäinen kokonaisvaltaisesti uuteen opetussuunnitelmaan (OPS) pohjaava skaalautuva ratkaisu opettajien tueksi. Websovelluksena toteutettu ratkaisu on samaan aikaan opettajien oma pienkustantamo sekä oppilaiden monipuolinen erityistuki. Sovellus helpottaa opettajia opetussuunitelman haltuunotossa ja selkeyttämisessä ja antaa tuen monenlaisiin erilaisiin oppimisprosesseihin. LeaDo toiminnaohjausjärjestelmä auttaa opettajia selkeyttämään ja monipuolistamaan omaa pedagogiikkaansa systemaattisesti, hallitusti ja maltillisesti, jolloin kiireen tunne vähenee. Sovellus tarjoaa myös laajan ammatillisen vertaistuen ja sisällöntuotanto avun ilman maantieteellisiä rajoituksia.

Digitaalinen helposti muokattava opetusmateriaalipankki tarjoaa kestomateriaalin joka tuo merkittävät säästöt oppimateriaalikustannuksiin ja näyttää kestävän kehityksen uutta suuntaa oppimateriaalihankinnoissa.

LeaDo
Lea Tornberg

Lea Tornberg

Toimitusjohtaja, Coulu Systems Oy

“Ihan alusta asti olen kokenut ja koko meidän oma tiimi on antanut palautta, että yhteistyö MeKiwin kanssa on todella innostavaa ja vaivatonta ja meidän omaa osaamista eteenpäinvievää. On ollut huikea kokemus siitä, että ollaan samaa tiimiä. LeaDo sovelluksen kehittämistä on ollut helppoa, levollista ja luottavaista työstää kun ennakkosuunnitelmat on pitänyt ja viestintä on ollut avointa.

Ehdottomasti suosittelen muillekin, ja olenkin jo suositellut, MeKiwin palveluja.”