Uudet kotisivut, logo sekä brändisuunnittelu

Marysol Matkat on suomalainen matkatoimisto Espanjan Torreviejassa. Yritys on erikoistunut erilaisten aktiivi- ja elämysmatkojen tuottamiseen Espanjassa. Tuotteita ovat mm. Parador-reitit, Camino de Santiago-reitit, fanimatkat esim. La Liga-otteluihin ja paikalliset päiväretket. Marysol Matkojen kautta pääsee myös muuallekin päin maailmaa erilaisten valmiiden tai räätälöityjen pakettien avulla, mutta uusien kotisivujen fokus on Espanjassa.
Projektissa toteutettiin uudelle yritykselle brändisuunnittelu, logo ja kotisivut WordPress alustalle.

marysol.fi
Sami Sanchez, Marysol

Sami Sanchez

Toimitusjohtaja, Marysol Viajes

”Yhteistyö lähti siitä käyntiin, että otin MeKiwiin verkkosivujen kautta yhteyttä teemalla, että ex-oululainen haluaa suomenkieliset uudet nettisivut Espanjaan. Halusin sivujen kautta saada lisää näkyvyyttä, informatiivisuutta ja uskottavuutta vasta perustetulle yrityksellemme ja sitähän saatiin. Oululaiset ei petä koskaan. 1-2. vaiheiden (1.brändäys ja 2. sivuston toteutus) aikataulu oli n. 2kk ja parilla verkkopalaverilla ja -koulutuksella selvittiin. Projektissa jäi itsellenikin hommaa tekstien ja kuvien kanssa sekä käännöstyöt englanniksi ja espanjaksi ovat vielä kesken. Seuraavissa vaiheissa 3-4. olisi tarkoitus laajentaa palvelutarjontaa ja luoda asiakkaille varaus- ja maksumahdollisuus suoraan sivuilta.

Suosittelen lämmöllä tätä oululaista yritystä. Asiat tapahtuvat kuten sovitaan ”mailaa liikaa puristamatta” ja erilaiset ideat matkan varrellakin otettiin huomioon joustavasti. Olen todella tyytyväinen yhteistyöhön MeKiwin kanssa sekä sivustomme marysol.fi:n visuaaliseen ilmeeseen ja tekniseen toimivuuteen. Saimme juuri sitä mitä kaipasimmekin. Myös ulkopuolelta tullut palaute on ollut erittäin positiivista.”