Verkkosivujen täydellinen remontti

Matto Nurminen on laadukkaisiin tuotteisiin ja huippuluokan asiakaspalveluun erikoistunut sisustusliike Oulussa. Viime vuosien aikana toiminta on kasvanut merkittävästi ja kattaa nykyisin lähes kaikkea sisustamisessa suunnittelusta ammattitaitoiseen asennukseen. Matto Nurminen halusi uudistaa kotisivut tavoittamaan ja palvelemaan kohdeyleisöä entistä paremmin verkossa.

Mekiwi otti haasteen vastaan ja lähti toteuttamaan perusteellista visuaalista sekä teknistä uudistusta. Halusimme panostaa erityisesti verkkosivujen käytettävyyteen sekä näyttävyyteen, joka vastaisi paremmin yrityksen todellista laatumielikuvaa. Mobiilioptimoitu verkkosivusto toteutettiin WordPress-alustalle, joka mahdollistaa mm. lokalisoitavien sisältöjen ja sosiaalisen median päivitysten tehokkaan julkaisemisen.

mattonurminen.fi

Tapani Niskanen

Matto Nurminen

”Syksyn 2018 aikana syntyi tarve uudistaa yrityksemme verkkosivut vastaamaan laajentunutta toimintaamme. Halusimme projektiin yhteistyökumppaniksemme paikallisen toimijan, joka pystyisi ottamaan kokonaisvastuun uudistuksesta ja jonka kanssa yhteistyö tulisi olemaan mahdollisimman mutkatonta ja tehokasta. Mekiwi erottui heti alusta lähtien aktiivisuudellaan ja oma-aloitteisuudellaan. Verkkosivu-uudistus edistyi sovitusti ja aikataulussa. Uudet tyylikkäät verkkosivumme vastaavat nyt yrityksemme laatumielikuvaa ja ovat samalla muillekin hyvänä esimerkkinä Mekiwin huippuosaamisesta – Kiitos Jonna ja Sergei – Upeaa työtä!”