Visuaalisen ilmeen uudistus ja verkkosivujen täysremppa

Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto ry. on alan yrittäjien valtakunnallinen toimialajärjestö. Liiton tehtävänä on lisätä yrittäjien yhteistoimintaa ja kehittää maamme hedelmän- ja marjanviljelyä sekä huolehtia yleisten tuotantoedellytysten säilymisestä.

Meillä oli ilo päästä suunnittelemaan HML ry:lle uusi visuaalinen ilme logoineen, typografioineen ja verkkosivuineen. Perinteisen liiton imagoa ei ollut tarkoitus räjäyttää kokonaan uusiksi. Tavoitteena oli uudistaa ilme paremmin tähän päivään sopivaksi, tunnistettavalla tavalla. Toimialan ja tuotteiden värikkyys haluttiin tuoda osaksi uutta logoa. Raikkaus, eloisuus ja asiantuntevuus olivatkin ohjenuorana läpi koko suunnitteluprosessin. Verkkosivut kävivät läpi perusteellisen uudistuksen niin visuaalisesti, sisällöllisesti kuin teknisestikin. Verrattain laajan kokonaisuuden alustaksi valitsimme WordPress julkaisujärjestelmän. Erottuva, raikas ilme on kerännyt kiitoksia niin liiton jäseniltä kuin kuluttajiltakin.

hmlry.fi
Miika Ilomäki, HML ry

Miika Ilomäki

HML ry

”Lähdimme kehittämään ensin vain nettisivujamme, mutta projektin edetessä halusimme uudistaa koko brändimme logoa myöden. Mekiwin toimisto auttoi projektissa ja saimme mielestämme huikean kokonaisuuden. 

Kysyimme tarjouksia useista eri firmoista ja lopulta Mekiwi vastasi juuri niihin kysymyksiin, joihin olimme toivoneet vastausta. Tarjous oli alusta asti selkeä kokonaisuus, joten siihen oli helppo tarttua. Mitään yllätyksiä ei matkan varrella tullut ja kokonaisuus oli hyvin johdettu. Vaikka Mekiwi toimii Oulussa ja me Helsingissä, en kokenut yhteistyön sujuvuudessa mitään ongelmia, vaan yhteistyö sujui mutkattomasti Skypen ja muiden ratkaisujen avulla.

Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja olemme saaneet myös positiivista palautetta
asiakkailtamme.”