Uudet verkkosivut, visuaalinen ilme, sekä tilanvarausjärjestelmä

Terapeuttitalo on Pohjois-Suomalainen, matalan kynnyksen psykoterapia- ja mielenterveyspalveluihin erikoistunut keskus.

Terapeuttitalolla oli tarve huonevarausjärjestelmälle, joka olisi mahdollisimman helppo käyttää. Otimme innolla haasteen vastaan. Meillä oli jo aiempaa kokemusta tilanvarausjärjestelmistä, joten askelmerkit saatiin nopeasti kohdilleen. Suunnittelussa kiinnitimme erityishuomiota toimintojen selkeyteen, jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman vaivaton. Lopputuloksena oli selkeä ja toimiva verkkopalvelu tilanvarausjärjestelmineen. Hetkeä myöhemmin Terapeuttitalo halusi uudistaa myös verkkosivujaan ja kääntyi asiassa puoleemme. Toteutimme täydellisen ulkoasun uudistuksen. Lopputulemana oli raikas ja selkeä sivusto, joka on kerännyt kiitosta niin asiakkailta kuin yhteistyökumppaneiltakin.

terapeuttitalo.fi

Ritva Huusko

Terapeuttitalo

Lähdimme etsimään toimivaa huonevarausjärjestelmää yrityksellemme. Tärkein vaatimus järjestelmälle oli käytön helppous. Sen tuli olla niin helppokäyttöinen, että kaikki käyttäjät oppisivat sitä hallinnoimaan helposti.

Päädyimme yhteistyöhön MeKiwen kanssa vähän sattumalta. Heiltä otettiin meihin yhteyttä muun tuotteen markkinoinnissa. Meillä ei ollut kuitenkaan siinä hetkessä tarvetta tarjotulle palvelulle. Suosin mielelläni paikallisia toimijoita ja kuultuani, että firma on Oululainen olin kiinnostunut kuulemaan voisiko MeKiwi auttaa tarvitsemamme järjestelmän toimittamisessa. Näin sovimme tapaamisen ja yhteistyö lähti liikkeelle mukavasti.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä palvelun laatuun ja saamiimme tuotteisiin. Kotisivujamme ovat kehuneet sekä muut alanne ammattilaiset että oman alamme yrittäjät ja asiakkaat. Suosittelen lämpimästi vastaavia palveluita tarvitseville yrityksille yhteistyökumppaniksi MeKiweä.