Puutarhaliitto kasvattaa hyvinvointia

Puutarhaliitto on puutarha-alan keskusjärjestö, jonka tehtävänä on varmistaa riittävät toimintaedellytykset kotimaiselle puutarhaelinkeinolle, sekä parantaa kansalaisten hyvinvointia tasokkaan puutarha- ja vihertuotannon keinoin.

Valtakunnallisesti toimiva Puutarhaliitto valitsi kilpailutuksen jälkeen MeKiwin kumppanikseen, vastaamaan uusien verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Projekti aloitettiin perusteellisella pohjatyöllä, joka kiteytti käyttäjien tarpeet ja asetetut tavoitteet. Verrattain laajan kokonaisuuden alustaksi valitsimme WordPress -julkaisujärjestelmän. Tältä pohjalta lähdimme luomaan Puutarhaliiton verkkosivuille täysin uuden ilmeen. Tämän jatkoksi syntyivät vielä uudet käytikortit kuin PowerPoint pohjatkin.

puutarhaliitto.fi/
Timo, Puutarhaliitto

Timo Taulajärvi

Puutarhaliitto

”Aika oli purrut vanhoihin Puutarhaliiton verkkosivuihimme. Niiden sisältö, ulkonäkö ja toiminnallisuus kaipasivat uudistusta. Halusimme selkeät, toimivat ja raikkaat sivut.

MeKiwin edustaja Jonna, kävi paikan päällä esittelemässä palveluitaan. Esittely oli hyvin luonteva ja uskottava. Tarjouksen hinta osoittautui kilpailukykyiseksi, mutta ratkaisevaa oli tarjouksen selkeys ja lupaus sisällöstä. Vaikutuksen teki myös se, että Mekiwellä on kokemusta visuaalista ilmeistä muun muassa pelisuunnittelussa.

Koimme yhteistyön koko hankkeen ajan toimivaksi ja miellyttäväksi. Aikataulussa ja kustannuksissa pysyttiin sovitusti. Myös viimeistelyvaiheessa havaitut puutteet saatiin hoidettua hyvin kuntoon.

Kokonaisuus toimii ja lopputulosta on kiitelty.”