Uudet verkkosivut kansainväliseen toimintaympäristöön

Taloudellinen tiedotustoimisto TATin perustama EduTAT Oy on koulutusvientiyhtiö, joka tarjoaa pedagogisia ratkaisuja erityisesti talous- ja työelämäosaamisen opettamiseen. Uuden yhtiön avulla suomalaista pedagogista osaamista lähdetään viemään maailmalle entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Pääsimme suunnittelemaan puhtaalta pöydältä uudet englanninkieliset verkkosivut kansainväliseen toimintaympäristöön. Halusimme luoda visuaalisesti erottuvan sivuston, joka vakuuttaa Kiinasta Kanadaan. Alustaksi valitsimme WordPress -julkaisujärjestelmän sen loputtomien räätälöintimahdollisuuksien vuoksi. Tavoitteena oli, että uusi sivusto vastaisi ilmeeltään ja toiminnallisuudeltaan yrityksen vahvaa asiantuntijuuden tasoa. Ilme syntyi yhdistelemällä jo olemassa olevia brändielementtejä persoonalliseen muotoon, tehden kokonaisuudesta nykyaikaisen ja uskottavan.

edutat.fi

Essi Lehtovaara

EduTAT

Lähdimme rakentamaan EduTATille ensimmäisiä verkkosivuja. Päädyimme Mekiwiin suosituksen kautta. Suurten toimistojen sijaan halusimme löytää pienen toimijan, jolla on freesi ja ketterä lähestymistapa nettisivujen tekemiseen. Olimme kuulleet MeKiwistä etukäteen hyvää palautetta.

Yhteistyö MeKiwin kanssa oli joustavaa ja mutkatonta. Yhteyshenkilömme olivat huipputyyppejä ja saimme heiltä yksityiskohtaista apua monessa mieltä askarruttavassa asiassa. Parasta yhteistyössä oli se, että MeKiwi kuunteli herkällä korvalla asiakkaan omia toiveita eikä pitänyt liian tiukasti kiinni omista näkemyksistään.

Lopputulos on mielestämme onnistunut. Saimme sen, mitä pyysimme. Olemme saaneet sivuista paljon kiitosta myös ulkopuolelta. Sivuston selkeyttä ja visuaalisen ilmeen rohkeutta kiitellään. Voimme suositella MeKiwin palveluja myös muille!