Tapiolan Keilahallin kotisivujen täysi remontti

Espoossa toimiva Tapiolan keilahalli tarjoaa virkistäytymistä ja aktiviteetteja niin perheen pienemmille kuin isommillekin! Keilahallissa on 16 keilarataa, kaksi täysimittaista biljardipöytää sekä kahvila.

Verkkosivujen täydellinen uudistaminen aloitettiin perusteellisella pohjatyöllä. Tämä tarkoitti käytettävyyssuunnittelua sekä uudenlaisen valikkorakenteen luomista. Keittiön palvelut haluttiin nostaa paremmin esille, jotta asiakas löytää kaipaamansa tiedon, kuten lounaslistan, vaivattomasti. Suunnittelussa huomioitiin erityisesti myös mobiilikäyttö, sillä valtaosa vierailijoista etsii tietoa mobiililaitteella. Sivuston ilme haluttiin nykyaikaiseksi mutta kuitenkin tukemaan brändin perinteikästä tunnelmaa.

tapiolankeilahalli.fi

Janna Puhakka

Tapiolan Keilahalli

”Lähdimme suunnittelemaan toisen toimipisteemme, Tapiolan keilahallin, uusia nettisivuja Mekiwin kanssa oikeastaan vahingossa. Ystäväni työskentelee Mekiwin naapurissa ja vinkkasi meille hyvästä yhteistyökumppanista.

Yhteistyö sujui heti alusta alkaen hyvässä hengessä, ja sivujen suunnittelu ja toteutus lähtivät liukkaasti käyntiin. Vaikka sijaitsemme fyysisesti eri puolella Suomea, on tapaamiset sujuneet mutkattomasti, kiitos myös nykyteknologian. Sivujen toteuttaminen onnistui hyvin ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Tuki ja ylläpito on nopeaa ja vaivatonta. Olemme saaneet apua heti, kun olemme tarvinneet ja yhteydenottoihin on reagoitu nopeasti.”