Holomonsters hologrammipeli Oxxu Oy:lle

MeKiwi toteutti Oxxu Oy:lle Holomonsters iOS ja Android-mobiilipelien teknisen toteutuksen sisältäen esim. pelimekaniikkojen toteutuksen QR- ja viivakoodien pelillistämiseksi. Toteutimme myös Holomons verkkosivuston ja verkkokaupan. Holomonsters-pelissä pelaajan tavoite on löytää kaikki hologrammeina ilmestyvät Holomonsterit QR- ja viivakoodeja lukemalla omaan kokoelmaansa. Holomonsterit ilmestyvät löydettäessä puhelimen näytön päälle asetettuun kartioon hologrammi-illuusiona. Oxxu Oy vastasi projektissa itse pelihahmojen graafisesta toteutuksesta ja animaatioista.

https://holomons.com/fi/
Oskari Autti, oxxu Oy

Oskari Autti

Oxxu Oy

“Oxxu Oy on Oululainen Start-up yritys, joka on Holomonsters peli-ja lelu brändin takana.

Holomonsters hologrammipelin ensimmäinen versio toteutettiin yhteistyössä MeKiwin kanssa ja yhteistyö on sujunut hyvin läpi projektin. Mekiwi lähti innokkaasti mukaan toteuttamaan täysin
uudenlaista hologrammi-illuusioita hyödyntävää peliä ja oli avuksi jo suunnittelu vaiheessa.

Verrattuna tavalliseen 2D-mobiilipeliin Holomonsters pelissä oli paljon huomioitavaa, jotta hologrammi efekti ja pelattavuus saatiin yhdistettyä toimivaksi paketiksi. Mielestäni Holomonsters pelin ensimmäisessä vaiheessa onnistuttiin hyvin ja toivottavasti pääsemme pian jatkokehittämään peliä eteenpäin!

Mekiwi toteutti myös holomons.com verkkokaupan rakentamisen tyylikkäästi.”