Syksyn sateiden ja talven tuiskujen välinen aika on hyvää toimistoaikaa. Olemmekin ahkeroineet oikein porukalla. Luehan tästä. mitä mielenkiintoista nyt on meneillään. Voit myös osallistua kilpailuun!

Virtuaalitodellisuuspeli vie kultaa ja rikkauksia kaivamaan maan alle

Syksyn hauskimpia hommia on ollut ehdottomasti yhteistyöprojekti pelistudio Happy Hobgoblinin ja pelialan markkinointitoimisto Kuvionin kanssa. Syntymässä on Cave Digger Riches- virtuaalipeli, jossa matkataan syvälle maan alle etsimään jalokiviä ja muita arvokkaita mineraaleja. Pelin western-tunnelmaan on sekoitettu sopivassa suhteessa myös sci-fiä erilaisten laserleikkureiden, skannereiden ja muiden työkalujen muodossa.

Ensimmäiset testaukset onkin jo pidetty Tiedekeskus Tietomaassa. Pelin kehittäminen on osa EduDigi-hanketta, minkä takia testaamassa oli joukko opettajia. Erilainen koulupäivä välillä heillekin!

Cave Digger Riches demo-versio tullaan julkaisemaan keväällä 2018. Sitä ennen avataan pelin verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat. Tiedotetaan projektin etenemisestä matkan varrella. Pysyhän kuulolla!

Työhyvinvoinnilla tulosta

PlayGainin Tuottava Esimies -oppimissimulaation perustana on tieteellinen tutkimustyö, joka todistaa että kohonnut työhyvinvointi parantaa myös työn tuottavuutta. Jatkuva muutos ja ongelmat vaativat esimiehiltä ammattitaitoa. Osaamiseen panostaminen kannattaa, sillä hyvä esimiestoiminta mahdollistaa merkittävän kilpailukyvyn parantamisen. Miten, sitä voit tutkia ja oppia pelaamalla Tuottava Esimies -peliä. Pelaamalla näet valintojesi vaikutuksen työhyvinvointiin ja työn tuottavuuteen. Peli antaa tietoa sekä palautetta osaamisestasi.

Esimiehen onnistuminen työssä tulee näkyviin hiljaa hiipien ja itsestään numeroa tekemättä. Nyt pelaamalla voit myös voittaa henkilökohtaista mainetta ja kunniaa!

Nyt PlayGain on julistanut Suomen Paras LEAN Esimies -kilpailun. Kilpailu on ilmainen ja kaikille avoin. Sinun ei tarvitse olla esimies osallistuaksesi kilpailuun. Kilpailuaikana pääsee pelaamaan Tuottava Esimies -peliä verkossa ilmaiseksi. Käyhän kokeilemassa, miten sinulla testiympäristössä menisi.

Kilpailu on avoin 1.12.2017 saakka. Parhaat pelaajat palkitaan!

Suomen paras LEAN Esimies -kilpailu

Palvelusetelistä potkua yrityksen alkutaipaleelle

Business Oulu tarjoaa taas merkittävää tukea aloittavalle yritykselle. 1000–5000 euron arvoisella palvelusetelillä saa palvelun tai tuotteen kaupallistamiseen hyvin vauhtiin.

Myös MeKiwi on Business Oulun Palvelusetelin palveluntuottaja. Ensimmäisiä palveluseteliasiakkaita palvellaan jo. Mielenkiintoisia juttuja on tulossa sielläkin!

Lue lisää MeKiwin tarjoamista palvelusetelipalveluista blogistamme.

Samaan aikaan palvellaan verkkosivuasioissa, mobiilikehityksessä ja kaikenlaisissa digimaailman kysymyksissä entiseen malliin. Mitä vaan onkin mielen päällä, kannattaa soitella! Keitetään kahvit ja istutaan porisemaan.

Oikein hyvää syksyn jatkoa – pysytään kuulolla!

Jani Kaipainen & Kiivin tiimi